Donaris 930 x 122

filarmonica pitesti

Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Astăzi, 19.03.2024, a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din Parcul Ștrand.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Este un pas important către transformarea acestui spațiu într-un centru cultural modern și multifuncțional, anunță municipalitatea piteșteană.

Spațiul va găzdui o varietate de evenimente culturale, de la concerte și spectacole de teatru, până la proiecții de film și expoziții.

Noi reguli de semnalizare rutieră!

Noul Teatru de Vară Ștrand va fi gestionat de către Filarmonica Pitești.

Proiectul beneficiază de o alocare financiară substanțială de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în valoare de 4.116.723,57 lei fără TVA.

Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Fondurile care asigură realizarea proiectului fără implicarea bugetului local.

Alertă meteo! Iarna revine în martie: ninsori și vânt puternic

Lucrările includ refacerea completă a clădirii existente, cu o suprafață de 428 mp, inclusiv finisaje interioare și exterioare.

Și acoperirea zonei publice destinate scaunelor (clădirea C10 – Ring de dans) cu structură metalică, perforații de tablă tip corten și acoperiș retractabil din membrană PVC.

Perioada de execuție a lucrărilor este de 8 luni de la semnarea contractului, din care 2 luni sunt dedicate fazei de proiectare și 6 luni fazei de execuție.

Acest proiect este realizat în conformitate cu angajamentul asumat, fără alocare de fonduri din bugetul local.

Garanția de 10 ani de la încheierea procesului verbal de recepție, la terminarea lucrărilor, asigură calitatea și durabilitatea investiției în patrimoniul cultural al municipiului Pitești.”, a informat azi Primăria Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Gabriel Galusca spune:

    EXCELENTA. INITIATIVA !!!
    În sfarsit, sunt prioritare cultura si educatia !!! SUNT DOMENII care duc la progresul natiunii pe termen lung.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90