930×122 CAPRA 5

lucrări de reabilitare

Schimbare majoră la Primăria Pitești! S-a anunțat ACUM

Schimbare majoră la Primăria Pitești! S-a anunțat ACUM

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Primăria Pitești va funcționa în alt sediu situat la Centrul de Calcul (Bd. Republicii), anunță municipalitatea.

Mutarea sediului este temporară, până la finalizarea unor lucrări de reabilitare energetică a clădirii din Piața Primăriei.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Astfel, începând cu data de 26 februarie 2024, Primăria Municipiului Pitești va funcționa, până la finalizarea proiectului, în imobilul situat Bd. Republicii, nr. 71.

Lucrările de reabilitare fac parte dintr-un proiect cu finanțare europeană, se arată în comunicat.

Schimbare majoră la Primăria Pitești! S-a anunțat ACUM

La aceasta dată, au început operațiunile de mutare a compartimentelor Primăriei în noua locație.

Situația poate genera, pentru o scurtă perioadă de timp, unele disfuncționalități ale activității, ce vor fi gestionate cât mai eficient pentru a avea un impact minimal în activitatea instituției, cu un disconfort cât mai redus pentru cetățeni.

,,Astfel:

  • în intervalul: joi, 23.02, ora 15:00 – luni, 26.02, ora 12:00, are loc transferarea echipamentelor de comunicații și a rețelelor de date, proces care va presupune imposibilitatea efectuării fluxului normal al activităților și al documentelor, Primăria Municipiului Pitești urmând a opera doar urgențele, în perioada mai sus menționată;
  • în intervalul: joi, 23.02, ora 15:00 – luni, 26.02, ora 12:00, nu vor funcționa nici activitățile de încasare impozite și taxe locale, amenzi (depunere declarații fiscale, eliberare certificate de atestare fiscală, depunere declarații scoatere din evidența fiscală a mijloacelor de transport ca urmare a înstrăinării, depunerea altor cereri, adrese, solicitări etc.) la niciun centru de încasări/declarare, dar nici în sistem online;
  • în același interval, menționat mai sus, persoanele fizice și persoanele juridice pot achita impozitele și taxele locale, amenzi prin ordin de plată sau mandat poștal, specificând beneficiar: MUNICIPIUL PITEȘTI, codul de identificare fiscală 4317967 și banca unde este deschis contul beneficiarului: TREZORERIA PITEȘTI. Totodată, la detalii plată, se va completa CNP și/sau CUI și ce reprezintă plata (impozit pe clădiri, impozit pe mijloacele de transport, amendă sau altele). Lista codurilor IBAN, completă, se poate consulta la adresa www.primariapitesti.ro: https://impozitesitaxe.primariapitesti.ro/Plata/download/Coduri_IBAN_2023.pdf”, informează reprezentanții Primăriei Pitești.

Foto: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90