New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

Schimbare majoră pe autostrada București – Pitești!

Schimbare majoră pe autostrada București – Pitești!

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit două oferte pentru elaborea studiului de fezabilitate necesar lărigirii la trei benzi pe sens a autostrăzilor București – Pitești (A1), București – Fundulea (A2) și Moara Vlăsiei – Dumbrava (A3).

Cele două oferte provin de la proiectanți din România și Turcia, potrivit lui Cristian Pistol, directorul general al CNAIR, citat de Economica.net.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Cele două oferte provin de la:

1. İNPRO MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ (Turcia)

2. TOTAL BUSINESS LAND SRL (România)

Durata contractului de proiectare este de 18 luni, din care 17 luni pentru realizarea celor trei studii de fezabilitate.

Proiectul are ca scop creșterea capacității de transport și eliminarea blocajelor de trafic, asigurând un grad ridicat de siguranță a traficului rutier.

Sursa de finanțare pentru contractul de prestare servicii de proiectare va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile și alte surse de finanțare legal constituite.

Detalii, AICI

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Autostopistul spune:

    Era de așteptat ca A1 sa constituie o constrângere majora odată cu pif Craiova-P, respectiv Sibiu-P. Bine ca v-a Dumnezeu mintea de pe urma! Congestia de pe Pit-Buc v-ar fi zdrobit. Si totuși, um rezolvați porțiunea în care „intrprinzatorii” care si–au pus ‘oglinzile” pana în banda 1-a autostrăzii pe km. întregi?!?

  • Autostopistul spune:

    Era de așteptat ca A1 sa constituie o constrângere majora odată cu pif Craiova-P, respectiv Sibiu-P. Bine ca v-a dat Dumnezeu mintea de pe urma! Congestia de pe Pit-Buc v-ar fi zdrobit. Si totuși, cum rezolvați porțiunea în care „intreprinzatorii” care si–au pus ‘oglinzile” pana în banda 1-a autostrăzii pe km. întregi?!?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90