New Profesional Consult 930 x 122

benzi

Schimbare majoră pe autostrada București – Pitești!

Schimbare majoră pe autostrada București – Pitești!

Citiți și: Ministerul Transporturilor reduce lățimea benzilor de circulație de pe Drumurile Naționale!

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat din nou licitație pentru studiile de fezabilitate necesare lărgirii la trei benzi/sens a autostrăzilor A1 București – Pitești, A2 București – Fundulea și A3 Moara Vlăsiei – Dumbrava.

Licitația anterioară a fost anulată din cauză că ofertele depuse au fost considerate inacceptabile și/sau neconforme.

De asemenea, noua licitație lansată pentru documentația lărgirii secțiunilor celor trei autostrăzi este la un preț cu peste 50% (10 milioane de lei) mai mare decât cel prevăzut de precedenta procedură.

Schimbare majoră pe autostrada București – Pitești!

Astfel, valoarea estimată a contractelor în noua licitație este cuprinsă între 29,78 de milioane de lei și 35,19 milioane de lei, iar vechea licitație avea valori estimate în intervalul 19,44 de milioane de lei și 22,96 de milioane de lei.

Durata contractului va fi de 18 luni, din care 17 luni pentru Studiile de Fezabilitate.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 27 septembrie, potrivit datelor actuale din SEAP.

Proiectul are ca scop creșterea capacității de transport și eliminarea blocajelor de trafic, asigurând un grad ridicat de siguranță a traficului rutier.

Detalii, AICI – Autostrăzi la trei benzi/sens: Licitație nouă, la preț mai mare, pentru lărgirea unor secțiuni din A1, A2 și A3

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ursu spune:

    Bucuresti Pitesti(119km) după ce va fi largită la 3 benzi+ banda de urgența,va fi prima autostrada din Romania pe care se va circula fara limita de viteźa

  • Io spune:

    asta ne mai lipsește, sa circulam fara limita de viteza!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90