930 x122 grota rece

Pitesti

Schimbare! O nouă măsură pentru îmbunătățirea circulației rutiere în Pitești

Primăria Municipiului Pitești anunță că, de astăzi, pe aleea carosabilă din spatele blocului 40 de pe Bulevardul I.C. Brătianu s-a instituit sens unic de circulație.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Astăzi, în data de 21.03.2023, Primăria Municipiului Piteşti a luat o nouă măsură pentru îmbunătățirea circulației rutiere în oraș. Conform unei avizări din Comisia de sistematizare a circulației din data de 01.02.2023, a fost instituit sens unic de circulație pe aleea carosabilă din spatele blocului 40 de pe Bulevardul I.C. Brătianu. Astfel, circulația va fi permisă doar dinspre strada Justiției spre Bulevardul I.C. Brătianu.

Prin această schimbare, se urmărește o fluidizare mai bună a circulației, fiind recomandat conducătorilor auto să circule cu atenție și cu respectarea limitelor de viteză impuse pentru a evita producerea de accidente rutiere și pentru siguranța tuturor participanților la trafic.”, transmite municipalitatea.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90