Donaris 930 x 122

fluidizare trafic

Schimbări în traficul piteștean!

Primăria Pitești, împreună cu Comisia de Circulație, au luat măsuri pentru fluidizarea traficului pe Bd. Republicii din municipiu.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Astăzi, 15 martie 2022, Primăria Municipiului Piteşti, prin Administrația Domeniului Public, a dispus ca circulația auto de pe Bd. Republicii să se desfășoare pe 3 benzi, anunță municipalitatea.

Această măsură a fost luată pentru fluidizarea traficului în zonă.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Astfel, cele 19 locuri de parcare situate pe partea dreaptă a Bulevardului Republicii, după trecerea intersecției cu strada C.A. Rosetti, aflate în imediata vecinătate a parcării publice supraterane, au fost desființate. Soluția propusă a fost avizată în ședința Comisiei de sistematizare a circulației, din data de 03.02.2022.

Conducătorii auto au acces facil la parcarea supraterană din zonă.

Noile reglementări au fost semnalizare prin indicatoare și marcaje rutiere.

Primăria Pitești roagă participanții la trafic să circule cu prudență pentru evitarea oricărui incident.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Ionuț spune:

    Degeaba, astăzi,banda de circulație era plină de mașini parcate , fără să țină cont de indicatoarele cu oprirea interesă !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90