EcoMoto 930×122

cazier

Schimbări la obținerea certificatului de cazier

Certificatele de cazier judiciar ar putea fi eliberate gratuit și în formă electronică. Asta prevede un proiect depus la Camera Deputaților de doi deputați PNL – George Tuţă și Sebastian Burduja.

Citiți și: Anunț important despre pașapoarte!

Dacă proiectul va fi aprobat, românii nu vor mai trebui să meargă la ghișeele Poliției.

Proiectul este susținut de 71 de parlamentari de la toate grupurile parlamentare.

Citiți și: TUPEU: A PLECAT DIN IZOLARE ȘI S-A DUS LA POLIȚIE, CA SĂ CEARĂ UN EXTRAS DE CAZIER. SPAȚIUL E ACUM ÎNCHIS

Sunt încrezător că legea va fi adoptată cu celeritate şi, astfel, vom consolida procesul digitalizării din România”, a declarat deputatul PNL George Tuţă, potrivit digi24.ro

În fiecare an, până la 2,5 milioane de români sunt puşi pe drumuri pentru a ridica o hârtie, deşi procedura ar trebui să fie extrem de simplă. Sunt sigur că toţi colegii parlamentari vor rezona la această iniţiativă.

Cu toţii ne dorim un stat prietenos cu cetăţeanul şi grijuliu cu timpul lui”, a declarat deputatul Sebastian Burduja, potrivit aceleiași surse.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90