NOR CURIER 930X122

Excursie

ŞCOALA ALTFEL LA 12 NOAPTEA LA GENERALĂ 5

Școala altfel la 12 noaptea la Generală 5.

Citiți și: Şcoala „Iorga” din Piteşti, şcoala nevaccinaţilor. Directoarea evită subiectul şi păstrează „ţinuta”

Părinţi ai unor elevi din clasele a V-a şi a VI-a de la Școala Gimnazială nr. 5 „Nicolae Iorga” din Pitești, elevi care recent au fost cu școala într-o excursie în Sibiu, ne-au contactat la redacţie. Părinții și-au exprimat nemulțumirea față de ora târzie la care autocarul cu elevi a revenit în Pitești.

Potrivit părinţilor, copiii au plecat în excursie, în cadrul programului Școala altfel, la ora 7:30 și s-au întors în Pitești abia dincolo de miezul nopții!

Citiți și: NICOLAE ȘI CORINA DICĂ, EXCURSIE ÎN ROMA

Luminiţa Bratu, directoarea unității de învățământ, soţia mult mai cunoscutului Grabriel Bratu (foto), șeful Centrului Cultural Mioveni, fost inspector școlar general al județului Argeș și fost PDL-ist, acum PSD-ist, oare ştie ce se întâmplă în şcoala pe care o conduce?

Doamnă, vi se pare normal ca elevii, niște copii, să fie ținuți pe drumuri atâta vreme şi, mai ales, să fie aduși acasă, în Piteşti, după ora 12 noaptea?

Oare aceasta este viziunea doamnei Luminița Bratu despre Şcoala altfel (care, între noi fie vorba, a devenit un bun prilej pentru afaceri cu excursii şi… chiul)? (Foto 1: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3