930X122 MAIA

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „BASARAB I”

Şcoala Militară „Basarab I” Pitești: O nouă promoție de maiștri militari și subofițeri

Astăzi, 29 iulie 2022, o nouă promoție de maiștri militari și subofițeri a absolvit cursurile de formare în cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „BASARAB I”.

Citiți și: Emoție și mândrie la ceremonia de absolvire a noii promoții de maiștri militari și subofițeri – SMMMSFT „BASARAB I”, Pitești

Cei 487 de absolvenți ai promoției „ÎNCORONAREA DE LA ALBA IULIA – 100”, specialiști și lideri de la baza ierarhiei militare, au făcut astfel primul pas din lunga călătorie numită carieră militară.

Cu siguranță va fi o călătorie solicitantă din toate punctele de vedere, plină cu încercări, provocări, dar și cu multe satisfacții.

Dificultățile și provocările inerente meseriei armelor pot fi însă surmontate printr-o evaluare corectă și continuă a mediului operațional în care își vor desfășura activitatea și o planificare atentă a resurselor și mijloacelor la dispoziție.

Leadershipul nu este despre funcții sau poziții, ci despre oameni. Mai exact despre arta de a identifica și valorifica corect potențialul fiecărei ființe umane în beneficiul ei și al organizației/grupului de apartenență, oferindu-i direcție, sens și motivație.

Festivitatea a fost cu atât mai onorantă pentru tinerii absolvenții, cu cât la aceasta au luat parte, pe lângă oficialitățile locale și comandanții de unități din garnizoana Pitești, Locțiitorul Șefului Statului Major al Forțelor Terestre, general maior Cristian-Daniel DAN și Șeful Statului Major al Apărării, general Daniel PETRESCU.

Urăm succes acestei noi promoții de maiștri militari și subofițeri a Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” și o carieră plină de împliniri!

Imagini video: Mihai Neacșu

555×222 grota rece
eurial 570×90