930 x122 grota rece

prognoza meteo

Se anunță lapoviță și ninsoare! Ce temperaturi vor fi

Vine frigul în România! Meteorologii anunță că temperaturile vor scădea drastic începând din 20 octombrie.

Citiți și: Se întâmplă ceva fenomenal: Pentru prima dată după 72 de ani

De asemenea, în zonele înalte, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Prognoza meteo în Muntenia

Vremea va deveni caldă pentru această perioadă la începutul săptămânii, cu o medie a valorilor diurne, ce va crește de la 18 grade în prima zi, până spre 22 de grade în 19 octombrie.

Citiți și: Vremea se schimbă drastic! Vin fenomene extreme

Răcirea vremii va fi accentuată în perioada 20 – 22 octombrie când vor fi temperaturi maxime în medie de 13…14 grade.

Începând din 23 octombrie și până spre finalul lunii, vremea va redeveni caldă pentru această perioadă, cu o medie regională a maximelor de 18…20 grade.

Temperaturile minime, vor prezenta o medie de 3…5 grade în primele 3 zile, în 20 octombrie este estimată o creștere până spre 9 grade, iar în 21 și 22 octombrie, acestea se vor apropia de 1…2 grade.

După aceste nopți reci, la fel ca și în cazul temperaturilor maxime, se va înregistra o creștere apreciabilă până la o medie a minimelor de 6…8 grade.

Sunt posibile ploi slabe în 20 octombrie, iar în restul intervalului probabilitatea pentru precipitații va fi în general redusă.

Foto descriptiv arhivă

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3