Donaris 930 x 122

razboi ucraina

    Se anunță victoria Ucrainei! Zelenski: „Ocupanții nu vor să recunoască”

    Președintele Volodimir Zelenski a vorbit despre situația ”operațiunii speciale” declanșate de Rusia în Ucraina și a declarat că, de fapt, rușii nu vor să recunoască, însă aceasta este „deja în faliment”.

    Citiți și: Video: Ucraineni uciși în timp ce stăteau la coadă la pâine

    Declarațiile liderului sunt întărite de raportul transmis duminică de ministerul apărării din Marea Britanie, care arată că ofensiva Rusiei a pierdut din elan și este mult întârziată.

    „Ne pregătim pentru noi tentative ale Rusiei de atacuri în Donbas, de intensificare a mişcărilor sale în sudul Ucrainei.

    Citiți și: A șaptea zi de război în Ucraina. Rușii au atacat un spital

    Ocupanţii încă nu vor să recunoască faptul că sunt într-un punct mort şi că aşa-zisa lor ‘operaţiune specială’ deja este în faliment. Însă cu siguranţă va veni momentul când poporul ucrainean îi va forţa pe invadatori să recunoască realitatea”, a spus Zelenski.

    „Indiferent cât de ‘creativi’ sunt ei în Herson şi Melitopol, indiferent cum îşi prezintă presupusa ‘putere’ în zonele ocupate din Priazovia şi Donbas, ei sunt acolo temporar.

    Drapelul ucrainean, legea ucraineană, viaţa ucraineană încă vor fi acolo oricum”, a mai declarat preşedintele ucrainean.

    Volodimir Zelenski consideră că toate atacurile și bombardamentele rusești asupra orașelor și comunităților nu vor avea niciun rezultat, iar soldații ruși se vor retrage.

    „Așa se va sfârși toată activitatea agitată a armatei ruse, la care eu și dumneavoastră suntem martori acum”, spune președintele.

    Foto descriptiv: Hotnews

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3