Donaris 930 x 122

chioșc

HULIGANI ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI! AU FĂCUT PRAF UN CHIOŞC DE ZIARE

Mai multe persoane, rămase deocamdată necunoscute, au făcut prăpăd la un chioşc de ziare din zona scărilor de la Magnolia, care duc spre strada Sfânta Vineri din Piteşti.

Citiți și: Pitești. Ultimele clipe de „viață” ale celebrului fast-food din Centru

Acoperişul chioşcului a fost distrus, iar mai multe componente ale structurii – smulse şi aruncate în imediata apropiere. Imaginea este una demnă de un oraş rău famat: lemne, gunoaie, elemente constructive – toate aruncate de-a valma lângă chioşcul vandalizat. Cel mai probabil, aurolacii sunt de vină, cetăţeni care locuiesc în apropiere afirmând că au văzut mai mulţi oameni ai străzii dând târcoale chioşcului, care fusese abandonat în urmă cu puţin timp.

Nu este pentru prima dată când chioşcurile de ziare sunt ţinte ale unor persoane certate cu legea şi cu bunul simţ. De cele mai multe ori, însă, hoţii sunt cei care dau atacul, „vânând” cartele telefonice şi ţigări.

Citiți și: CHIOȘC DE ZIARE DIN CEAIR, SPART DE HOȚI! AU FURAT ȚIGĂRI!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90