Donaris 930 x 122

salina stefanesti

Se deschide Salina Ștefănești! Terapie, loc de joacă și spațiu de relaxare

Mâine, 30 noiembrie, de la ora 12:00, se deschide Salina Ștefănești.

Concepută nu doar ca spațiu de terapie, ci și ca loc de joacă pentru copii și spațiu de relaxare pentru adulți, Salina Ștefănești le oferă clienților săi un mediu ambiant, confortabil și recreativ.

În interiorul salinei veți beneficia de 2 tipuri de terapie:

-Salinoterapie (Terapie cu aerosoli salini)

-Cromoterapie (Terapie prin culori)

Salinoterapia reprezintă o modalitate de tratament din sfera terapiilor complementare ce impune inhalarea aerosolilor, care sunt absorbiți cu ușurință de către organism, la nivel extern (prin piele) și intern (prin nas și gură).

Cromoterapia, cunoscută și sub denumirea de terapie prin culoare, stimulează punctele energetice ale organismului prin intermediul luminii colorate, cu efect asupra sănătății fizice și emoționale a oamenilor.

Principalele afecțiuni asupra cărora au fost observate efecte benefice de vindecare sau prevenire în urma curelor de salinoterapie sunt:

-Afecțiuni ale sistemului respirator (răceli, viroze și pneumonii, tuse, nas înfundat, astm bronșic, sinuzite, bronșite, rinite, diverse alergii, sforăitul, infecții ORL)

-Afecțiuni dermatologice (acnee, dermatite, leziuni și traumatisme, psoriazis, eczeme)

-Afecțiuni ale sistemului nervos (migrene, depresie, anxietate, oboseală cronică, nevroze, insomnii)

-Alte afecțiuni speciale (dereglări bruște și accentuate de metabolism, combaterea disfuncțiilor date de fumat, sensibilitate la factorii de mediu, substanțe sau alergii de contact, disfuncții ale tiroidei, probleme gastrice etc.)

Salina Ștefănești se află în orașul Ștefănești, pe DN7, nr 116, Lângă Cofetaria Riviana. Pentru informații suplimentare aveți la dispoziție: numărul de telefon 0734331144, adresa de email salinastefanesti@yahoo.com, dar și pagina de Facebook Salina Ștefănești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90