930 x122 grota rece

Supernova Pitești

Se deschide un SUPER MAGAZIN la Supernova!

Se deschide un SUPER MAGAZIN la Supernova!

Citiți și: Supernova, anunțul momentului! Ce se va întâmpla duminică întrece orice așteptare

Magazinul brandului de îmbrăcăminte pentru bărbați, Kigili, se deschide mâine în centrul comercial Supernova Pitești.

Kigili este un brand de îmbrăcăminte care se adresează bărbaților moderni. Colecțiile Kigili îți oferă o experiență vestimentară confortabilă în fiecare zi a săptămânii. Aici vei găsi ținute pentru orice împrejurare, fie că vorbim de o îmbrăcăminte pentru birou, o plimbare în parc, o întâlnire de afaceri sau o ocazie specială din viața ta.

Citiți și: Breaking NEWS! Se întâmplă acum la Mega Centrul Comercial Supernova!

 

Lanțul de magazine Kigili este prezent în Turcia cu un număr de 225 de magazine și 26 de magazine în afara Turciei, în țări precum: Austria, România, Franța, Cipru, Georgia, Macedonia, Arabia Saudită, Azerbaidjan, Bulgaria, Italia și Germania.

De asemenea, Kigili este partenerul fashion al Federației Române de Fotbal și asigură ținutele oficiale atât pentru prima reprezentativă, cât și pentru echipa U21.

Cu ocazia deschiderii, toți clientii Kigili din Supernova Pitești vor beneficia de o reducere de 30% la toate produsele.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3