930×122 CAPRA 5

angajări

Se fac angajări la cel mai mare Spital din Argeș. Ce se caută

Se fac angajări la cel mai mare Spital din Argeș. Ce se caută

Citiți și: Angajări în masă! Salariile ajung până la 5.000 € pe lună

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ PITEȘTI organizează concursuri pentru ocuparea a 8 posturi vacante de MEDIC

Spitalul Județean de Urgență Pitești anunță organizarea mai multor concursuri pentru ocuparea a opt posturi vacante de medic.

Citiți și: Val de angajări la cel mai mare spital din Argeș!

Aceste posturi sunt publicate pe site-ul instituției, la adresa www.sjupitesti.ro, în secțiunea Interes Public – Cariera – Anunțuri angajare.

Concursurile vizează ocuparea posturilor pe perioadă nedeterminată, oferind oportunități atât pentru medicii specialiști, cât și pentru cei aflați la începutul carierei.

În cadrul acestor concursuri, se pune accent pe experiența profesională, competențele practice și cunoștințele teoretice ale candidaților.

Pentru a participa la concurs, candidații trebuie să îndeplinească anumite criterii specificate în anunțurile oficiale.

Dosarele de înscriere trebuie să includă documentele necesare, precum diplome de studii, certificări profesionale și alte acte relevante.

Pentru detalii suplimentare și pentru a accesa formularele necesare înscrierii, vizitați linkul: https://www.sjupitesti.ro/…/332-anunt-concurs-medici-03…

Spitalul Județean de Urgență Pitești subliniază importanța acestor concursuri pentru a asigura un personal medical calificat și dedicat, capabil să ofere servicii medicale de înaltă calitate pacienților.

De asemenea, instituția încurajează toți cei interesați să urmărească anunțurile de angajare publicate pe pagina de internet a spitalului, unde se regăsesc toate detaliile necesare participării la concursuri.

Pentru informații complete despre concursurile organizate pentru ocuparea posturilor vacante contractuale, pe perioadă nedeterminată, atât pentru funcția de medic, cât și pentru alte funcții disponibile, accesați linkul: https://www.sjupitesti.ro/…/anunturi/anunturi-angajare.

Se fac angajări la cel mai mare Spital din Argeș. Ce se caută

Eurial 555 x222
570 X 90 CAPRA 3