NOR CURIER 930X122

angajări jandarmerie

Se fac angajări masive la Jandarmerie! Salariu de până la 8,000 de lei

Se fac angajări masive în România, în cadrul MAI.

Jandarmeria Română scoate la concurs 1200 de locuri de ofițeri și subofițeri prin încadrare directă.

„În perioada următoare, Jandarmeria Română va scoate la concurs 1200 de locuri de ofițeri și subofițeri prin încadrare directă.

Dacă vrei o carieră dinamică și provocatoare, urmărește paginile de internet și conturile de social media ale unităților de Jandarmerie din toată țara și află calendarul concursurilor. Te așteptăm în echipa noastră!”, transmite Jandarmeria Română.

„Sunt posturi necesare pentru a redimensiona structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul General pentru Imigrări, Poliţia Română, Poliţia de Frontieră, Direcţia Generală de Paşapoarte, Jandarmeria Română. (…) Sunt structuri care au nevoie de mai multe posturi.

Cei de la Imigrări gestionează valul de refugiaţi care au intrat în România, (…) dar sunt, de asemenea, posturi necesare şi pentru a gestiona situaţiile speciale pe care Poliţia le are în grijă, structuri specializate pentru căutarea persoanelor dispărute sau operaţionalizarea sistemului informatic de monitorizare electronică”, a explicat Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Val de angajări este și în Poliție. Este nevoie de 5.000 de polițiști.

CÂT CÂȘTIGĂ UN JANDARM ÎN ROMÂNIA

Spre exemplu, veniturile ofițerilor din Argeș, cu funcții de comandă, din luna septembrie 2021, conform grilei de salarizare, se situează între 3,161 și 8,049.

În cazul celor care dețin funcții fără comandă, salariile variază între 3,433 și 5,802 . În cazul subofițerilor, care ocupă doar funcții fără comandă, salariile sunt ceva mai mici.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

34 de comentarii

  • Daniel spune:

    Realitatea e că nu e nevoie de personal, nici în poliție, nici în jandarmerie! Totul se rezuma la pomeni si satisfacerea clientelei politice!
    Povară financiară oricum e foarte mare in prezent, dar după angajarea celor menționați mai sus va deveni insuportabilă!
    E nevoie masiv de voturi pentru PSD!

  • Macovei petronel spune:

    Încadrare directa 42 de ani stagiul militar satisfăcut la jandarmeria romana București studii liceu+bac.

  • Stoica Silvia spune:

    Fără bac se poate

  • Dragos spune:

    Nu mai mințiți lumea. Pe ce functii au salariu asta de 8.000 de lei? Șef de birou (si nici acela nu ia atât). Un subifiter de jandarmi nou angajat nu va lua mai mult de 3500 – 3800 maxim. De asta toata lumea spune ca iau salarii mari. Dar sa faceti audiență puteti scrie orice. Nu e etic.😉

  • Gogu spune:

    Se angajeaza tarani obisnuiti sa dea cu sapa si lopata in animale si care pot sa faca asta si pe spinarea unor concetateni asa zis recalcitranti.

  • Păun Gheorghe spune:

    Se poate doar cu diploma de liceu fără bac stagiul militar făcut vârstă 39 ani, pentru județ Gorj sau în principiu Dolj.

  • Păun Gheorghe spune:

    Vă mulțumesc.

  • Becheanu spune:

    Bună ziua, am 40 ani, stagiul militar satisfăcut. Doresc încadrare.Se poate la aceasta vârstă?

  • Florin Tuaucan spune:

    45 de ani se poate . Oradea,stagiul militar făcut la jandarmerie

  • Catalin Mircea spune:

    Dar de norma de hrană, de diferite sporuri, de chiria plătită din bani publici,nu zice nimeni nimic? Hai să fim serioși! Adevărul este că salariile reale pleacă de la 5000 de lei în sus. Cam mult, pentru că ,exceptând corpul ofițerilor,cei mai multi sunt bâtaci semianalfabeți, limitati intelectual și angajați cu pile și cu bani.

  • Catalin spune:

    Cel mai probabil acel salariu de 8000 de lei a fost o excepție, poate cu multe ore de weekend, dar subsemnatul in mod regulat are un salariu de 4200/luna.
    Daca publicați articole cu sume ridicole normal că sare lumea în cap că ce salarii au militarii și polițiștii.
    Mai citeam un comentariu că nu ar trebui politie sau jandarmerie,din cauză că au salarii prea mari.
    Așa pot sa spun că nu ar trebui nici alta categorii de salariați că nu sunt bani.
    Daca oamenii sunt invidioși sau reticenți cu privire la personalul jandarmeriei poliției și al armatei, cel mai bine ar fi să se angajeze și ei în aceste structuri sau sa evolueze în alt domeniu să câștige destui bani sa fie mulțumiți.
    Aceste structuri sunt necesare in fiecare stat, și nu cred că un salariu de 900-1000 de euro sunt o sumă mare la traiul de azi.
    Vina sta in oamenii care câștigă 2000 de lei pe lună și nu încearcă să evolueze , dând vina pe alții.

  • Dani spune:

    Limita de vârstă o știe cineva?

  • Mt spune:

    Interese în funcție de trustul de presa și de cine e la putere, pt a distrage atenția opiniei publice, de la salariile și pensiile speciale ale parlamentarilor și a altor categorii cu venituri super mari, de la bugetul de stat.

  • Zsoli71 spune:

    Guvern mai ticalos nici nu a existat. Din iulie nu se fac angari la bugetari, dar pana atunci se rezolva toate aranjamentele clientelei politice!

  • Delea spune:

    Perfect adevărat, își bat joc de noi… Un guvern de jigodii….

  • Marian spune:

    Sunt comune fara polițiști și angajam jandarmi să păzească politrucii?

  • Sorin spune:

    Care e limita de varsta?

  • Daniel Buzoiu spune:

    Daniel 47 ani facultate și master în tehnica. As dori o cariera în Jandarmerie. Stagiu militar satisfăcut MAPN . Paza obiective speciale. Mai pot accesa?

  • Dan spune:

    Nu mai mintiti lumea cu 8000 lei, că d-aia injură apoi jandarmii. Salariile se invart intre 3500-4800, asta cu ore de week end, ore de noapte, bani de haine, etc !!!

  • Valentin spune:

    In judetul calarasi se fac angajare? Am 47 ani si stagiul militar facut la jandarmi constanta

  • Truta-Stefan Florin-Valentin spune:

    Ideal ar fi fost sa începeți cu publicarea soldelor de subofițeri fiindcă acolo sunt cele mai multe posturi, nu sa spuneți ca sunt mai mici, eu personal cred ca denaturati adevarul prin OMISIUNE, parca acest lucru înseamnă MINCIUNA.

  • Botnariuc Ioan spune:

    Am făcut armata la jandarmi, am 45 de ani mai pot fi angajat la această vârstă la această armă.

  • Albert spune:

    Vreau SA stiu Va Rog cand sunt inscrierile .

  • Blănaru Iulian spune:

    Care este limita de vârstă? Am 48 ani și stagiu militar satisfăcut în jandarmerie, sunt rezervist cu grad de subofițer..

  • Știe cineva care este limita de vârstă?

  • Bogdan sergiu spune:

    Bună ziua. Sunt Bogdan . Fără bac. in Brasov ..pot?

  • Marian spune:

    Am 50 de ani. Vreau să mă angajez pt o zi, că deja la vârsta asta am lucrat doi ani in plus și sunt deja pensionar la aceste institutii. Stați liniștiți va plătim noi ăștia care muncim la privat

  • Mario spune:

    44 ani ,pitesti,arges, ma pot încadra la aceasta vârstă, și dacă da, în ce oraș, dacă se poate ., va rog..??!!

  • Subofițer spune:

    Nu mai duceți lumea în eroare cu salarii pe care doar comandanții de Ijj le au. După 16 ani de serviciu 4200lei din care 253lei sunt bani pt ținută. Vi se pare un salariu mare? Orice militar poate sa devina civil dar nu orice civil poate deveni militar.

  • Buna ziua ma intereseaza foarte mult

  • Dorel spune:

    Nush unde au scos ăștia suma asta de 8000 lei ( 7000 abea ia un ofițercu funcțiede conducere si cu 20 ani vechime), eu lucrez de 6 ani și iau cât un casier la Lidl, și pe lângă asta am și fost infectat de un cetățean într-o misiune cu un virus hepatic, deci merită! Clar nu, fac scoala de soferi profesionist prefer să fac pe tir 2-3 mii € și sa fiu plecat pe drumuri decât să stau în mizeria asta de instituție!
    Dacă aș recomanda asta nici-o data

  • Tatiana dragan spune:

    Mar interesa și pe mine un post ca jandarm

  • Abrihan spune:

    La Jandarmi este mare nevoie de personal,,de la postul de unde am lecat eu in pensie,,la 54 de ani ,,fiind militar din 1992″ si mai avand vechime inca 7 ani + armata 2 an si 4 luni( sa nu carcoteasca binevoitorii ca mam pensionat repede) au ramas libere 3 locuri intrun singur an+ alte 4 locuri la inca 3 obiective duar la noi in localitate, iar la domnu cu nume de magar,,gogu” ii recomand sa se angajeze el ,nu sa lase loc taranilor…daca el ii mai valoros ca si candidat, sigur ia fata prostimii

  • Abrihan spune:

    La Jandarmi este mare nevoie de personal,,de la postul de unde am lecat eu in pensie,,la 54 de ani ,,fiind militar din 1992″ si mai avand vechime inca 7 ani + armata 1 an si 4 luni( sa nu carcoteasca binevoitorii ca mam pensionat repede) au ramas libere 3 locuri intrun singur an+ alte 4 locuri la inca 3 obiective duar la noi in localitate, iar la domnu cu nume de magar,,gogu” ii recomand sa se angajeze el ,nu sa lase loc taranilor…daca el ii mai valoros ca si candidat, sigur ia fata prostimii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90