930 x122 grota rece

bratianu

Se împart bursele pentru elevii din Pitești. Cele mai multe ajung la Brătianu!

În următoarea sa ședință, Consiliul Local al municipiului Pitești va aproba numărul burselor acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat din municipiul Pitești, pentru perioada ianuarie – august 2023, din anul școlar 2022-2023.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Conform propunerii Primăriei, ar urma să fie acordate un număr de 7.517 burse, din care: 144 de performanță, 5.411 de merit, 449 de studiu și 1.513 de ajutor social.

Bursele se acordă la propunerea unităților de învățământ pe baza rezultatelor obținute de elevi, respectiv de situația materială a familiilor din care aceștia provin.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Cele mai multe burse de merit – 1.050 – ajung la elevii de la Colegiul Național I.C. Brătianu, cele mai multe burse de studiu – 34 – merg către elevii de la Colegiul Tehnic Costin D. Nenițescu, iar cele mai multe burse sociale vor fi acordate pentru elevii de la Școala Gimnazială „Tudor Mușatescu” – 93.

De asemenea, cele mai multe burse de performanță – 20 – merg la Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu”.

Foto: arhivă ePitești.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90