930×122 CAPRA 5

cutremur

Se înmulțesc cutremurele în România, în zone diferite

Se înmulțesc cutremurele în România, în zone diferite

Citiți și: România, lovită de cutremur în toiul nopții!

Un cutremur cu magnitudinea 3,5 s-a produs joi dimineaţa, la ora locală 3:50, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.asta

Potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare -Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) – AICI

Citiți și: Cutremure într-o zonă total neobișnuită! Date oficiale

Seismul a avut loc la adâncimea de 128 de kilometri în apropierea următoarelor oraşe: 54 km nord de Ploieşti, 55 km nord-vest de Buzău, 56 km sud-est de Braşov, 61 km sud-est de Sfântu-Gheorghe, 80 km sud-vest de Focşani şi 81 km nord-est de Târgovişte.

Se înmulțesc cutremurele în România, în zone diferite

De altfel în această dimineaţa au mai fost înregistrate alte două cutremure în judeţele Vrancea şi Buzău. Magnitudinea acestora fiind mică, respectiv de 2,4 şi 2,2. De la începutul lunii octombrie, în România, au avut loc şase seisme, cu magnitudini cuprinse între 2,1 şi 3,5 pe Richter.

Cea mai puternică mişcare tectonică din acest an, cu magnitudinea 5,7 pe Richter, a avut loc în data de 14 februarie, în judeţul Gorj, la o adâncime de 6,3 kilometri.

Detalii, AICI – Cutremur cu magnitudinea 3,5 în judeţul Buzău, joi dimineaţa

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3