930×122 CAPRA 5

elevi

Se întâmplă în școli! Este incredibil

Se întâmplă în școli! Este incredibil

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Situație șocantă la una dintre școlile gimnaziale din Turda, anunță newsweek.ro.

Băieții fac anumite gesturi care nu sunt normale cu fetele în toaletele încă din clasele de școală generală, iar, apoi, le dau ”steluțe” pe un grup social constituit special în acest sens! Evident, există și un ”top” realizat în urma ”steluțelor” primite!

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

Există și o fată din clasa a VI-a care ar fi rămas gravidă în urma relațiilor nelalocul lor pe care le-ar fi avut, cel mai probabil fără a avea minime cunoștințe de protejare. Iar, în ultimii ani, astfel de incidente s-au produs în mai multe școli din zona Turzii.

De asemenea, jurnaliștii spun că au fost sesizate și cazuri în care copii din învățământul gimnazial au ajuns să cosume substanțe interzise (de consum de alcool nici nu mai are rost să pomenim), fără deosebire că sunt fete sau băieți, fiind situații când minorii s-au prezentat la școală sub influența substanțelor de acest gen.

Poliția Turda s-a autosesizat în urma informațiilor referitoare la cazurile de acest gen în școlile gimnaziale din Turda.

Foto: Libertatea.ro (Descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

38 de comentarii

  • SusSex spune:

    România educată !

  • Robert spune:

    Sunt curios ce mai zic ardelenii acum!!! Asta e în bătătură lor!!!

  • Silviu spune:

    Ce sa zică ?
    Ca ei sunt fruntea și la sex.
    Ce baza sa ai în Mitici ?

  • Bossu spune:

    Ardelenii o sa zică ca erau din Vaslui.

  • Eros spune:

    Bine ca nu fac baieti cu baieti si fete cu fete

  • Ceausu spune:

    Mare rușine ,tot ce e posibil sa fie tolerat de scola pt a baga obligatoriu ca materie sexologia. La ora de religie dacă ar fi fost prezenti nu ar fi facut astfel de golănii „elegant cuvântul pt ceea ce fac ei”.Am jignit golanii , scuze.

  • Ne ducem in jos spune:

    Nu mai contează de unde sunt Turda , Vaslui , Cluj , București , Constanța , faza e ca suntem din ce in ce mai puțin educați și mai mult prostiti de alții care profita in urma naivității unor copii,ne ducem in jos și tot mai jos pe zi ce trece , dar nici ca am vrea sa ne revenim

  • falus spune:

    Se frecau si inainte, acuma de cand sunt camere gata s-a schimbat lumea! tu van gura da prosti, incuiati. educatii sa se futa protejat, cam asta e problema

  • Andrew spune:

    Intrebare… Ce cauta camerele de luat vederi in wc uri? Material de laba pt pedo profesori?

  • Alexandra spune:

    Educație sexuală nu înseamnă sexologie! La educație sexuală invata sa spună nu! Invata sa se protejeze! Invata ca sunt stăpâne/stăpâni pe propriul corp și ca nimeni nu are voie sa le atingă/ sa ii atingă, fără permisiunea lor! Nu ii invata poziții sexuale!! Mergeți intr-o maternitate și vedeți câte mame minore sunt! Lipsa educației și gandirea asta înapoiată cum ca sunt prea mici sa le spunem noi și despre asta ce e bine și ce nu!

  • Alexandra spune:

    Gandirea asta înapoiată ne-a adus la aceste dezastre! Sa ne ascundem după deget nu este soluția! Cunoașterea propriului corp și ce inseama consimțământul, face bine, nu rău!

  • Cineva spune:

    @ceausu – dovada vie ca nu oricine ar trebui sa aiba dreptul de a-si publica parerile.

    Inapoi in epoca de bronz cu tine.

  • Rotaru spune:

    Nu supraveghează nimeni activitatea din școală? Stă cineva cu ochii pe camerele de filmat?
    Dacă îmi trimit copilul la școală vreau să fie protejat, altfel, vă dau în judecată!

  • Colosul21cm spune:

    Imi vine sa mai fac o data scoala generala

  • Cezar spune:

    Priviti partea pozitiva, pe langa ‘Romania educata’, ne inscriem, eviden, si in tendintele actuale romanesti de ‘Familie traditionala’. Minorele din gimnaziu fac sex cu minorii din gimnaziu, nu intre ele sau ei. Deci traditional, fara GAY. Idem pentru mancare…elevii se indoapa cu ‘traditionala’ si atot romaneasca Shaorma, nu se indoapa cu crispy sau faina de gancai! 🙂

    Acum chiar ca ne-am linistit….putem lejer sa fim mandrii de noi si de nivelul de autosuficienta la care a ajuns tara si poporul nostru cel prea romanesc!

  • Ariana spune:

    Și în jud Olt în comuna Movileni a fost un asemenea caz în anul școlar trecut și totul s a mușamalizat….eleva este în continuare la scoala… la fel și cel care a fotografiat o și a distribuit fotografiile făcute….

  • Marius spune:

    Am avut și eu norocul asta când eram a 9 a , sunt vreo 15 ani de atunci , nimic nou sub soare 😆

  • G.T spune:

    Bine că fac sex ..și nu își violează mătușile ,bunicile ..știi ce zic că sa nu mai amintim alte zone din Romania! Semnat o Ardeleanca

  • Marian spune:

    Nu introducem in scoli educatie sexuala,dar avem religie,o materie inutila.

  • Adrian spune:

    In Turda sunt multi tigani de ce nu spun k de ei este vb!!!

  • Fane spune:

    Ce a fost mai intai, sexul sau scoala?

  • George spune:

    *in accent ardelenesc* ai dreacu sudisti cum ne trag tara in jos…ah stai…

  • Ardelean spune:

    Ce să zică…o săracă fata a unor olteni mutați în Ardeal a început să facă ceea ce știa mai bine…!

  • Marian Andrei spune:

    Din punctul meu de vedere, ar trebui luate doua masuri urgente: legalizarea prostituției și introducerea educației sexuale în scoli. Legalizarea prostitutiei-nu ducem lipsa de femei care practica prostituția. În felul acesta aceste fete sunt verificate din punct de vedere medical. Educația sexuala-in felul acesta tinerii învață să se protejeze de eventuale sarcini nedorite și de ce nu, de boli cu transmitere sexuala.

  • Ana spune:

    Una e educația spirituală și alta este educația intima, sexuala. Omul nu e doarvanus și vulva, e so intelect și suflet. Cele două discipline pot coexista.

  • Clau spune:

    Asta i secolul 21, emancipare si sex explicit in public , fara nici o rusine !

  • Ham spune:

    TURDA vs Vaslui= TURDA BEST! Sex cu fainoșag, ardeleni iobagi inapoiați!

  • Vovareasa spune:

    Pupati icoane, continuati sa pupati
    De educatie sexuala nu aveti nevoie trogloditilor de prin scoli si ministere

  • Lemne spune:

    Mare-i gradina ta, doamne! 😂
    Da bre, daca mergeau la biserica nu mai faceau nimic copiii! 😂 voi nu faceati sex la toaleta, ii drept, voi faceati in șură, ca mai apoi sa comentati de ei. Sunteti niste ipocriti.
    Ei trebuie sa invete sa se protejeze daca tot au de facut ceva, da nu frate, ca la ora de educatie sexuala ii invata sa se futa baiat cu baiat si fata cu fata 😂 tu-va-n gura sa va fut de ipocriti si „crestini” adevarati ce sunteti.

    Cu mare drag,
    Un vagabond golan.

  • legio spune:

    Uitati-va cum se imbraca mai mult dezbracate ,uitati-va cum fumeaza pe strada si respectivul si respectiva au 13-14 ani , ascultatii cum se exprima si limbajul ,uitati-va ce ramane in urma unui grup 3-4-5 adolescenti si tineri pe o banca din parc sau oras ,le mai trebuie o camera amenajata cu toate conditiile si ati rezolvat libertatile minorilor si tinerilor ,pe care nu ai voie sa-i atingi……nici cu o floare !

  • Un Om Obișnuit spune:

    Ceea ce nu imi vine sa cred uitandu-ma prin comentarii este ca toată lumea se leaga de ardelenii cum ca ar fi doar vina noastră,doar voi sunteți de vina pentru ceea ce se întâmplă,educati-va corect copii acasa si creste-ți cum ar trebuii si atunci nu ati scrie frustrați despre cum doriti ca statul sa va educe copii,fi-ți părinții nu doar luați numele de „părinte”
    Semnat cu toata stima un ARDELEAN!

  • Iene Andreea spune:

    Ma amuză comentariile legate de regiuni. Numai după treaba asta îmi pot da seama că unii încă trăiesc în era lor comunistă… Voi nu vă dați seama cât de gravă este situați. Suntem pe primul loc în UE la mame minore. Uitați-vă puțin peste statistici și apoi face „haz de negaz”, sunt sigură că dacă ar fi vorba de copiii voștri nu ați mai comenta.

  • Boss spune:

    Nu este adevarat sex se facea si akum 20 de ani pe vremea mea nu se vorbea si nu erau camere video

  • Andrei spune:

    Cum se num situ.l? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Liviu spune:

    Ce depravare! In alte zone ale tarii exista mai multa educatie. Fetele iau doar muie

  • Gheorghe spune:

    Buna ziua . Acum că tot am citit comentariile voastre ,am remarcat un singur lucru ! Haos total in scoli încă de prin 200 încoace . Lipsa de bun simț primit in scoli a elevilor data de părinți acasă . Sa dus naiba cei 7 ani de acasă încă de după 89. Chestia că au fost plantate camere in toalete ,o abureală . Nu școală a montat astea ci elevii personal . In mediul on lume se găsesc și comercializează mini camere ieftine . Se montează precum un autocolant .problema e gravă că , minorele incarca maternitățile ,devin mame foarte ușor , cineva scria aici de religie . De acord .desființarea acestei materii inutile .și introducerea obligatorie de la clasele 5-6 până în clasele a 12-a anatomiei umane ,cu ore de sexualitate și prevenție a sarcinii . Întreb și eu :!? Nu mai întâi previi apoi te închini . Asta cu credință e str in plus in scoli . Dacă părinții își educă copii in spiritul asta este suficient . Ce facem întâi crucea sau sexul .pai atunci ??? Oprim astfel de obiceiuri ale crucii și educam minorii in a preveni și eradicam violurile ,drogurile și alcoolul . De țigări nu spun că se practică de fata cu părinții și profesorii.

  • Viorel spune:

    Oameni buni am ajuns într-un stadiu în care toată lumea e devina mai puțin „NOI „și copiii noștri.Nu mai avem încredere în nimic și în nimeni doar ce știm noi e bine chiar dacă nu suntem în domeniu și pe subiect .Am devenit a tot stiutori și nu știm nimic corect și bine.
    Avem pretenții de la copiii noștri sa fie cuminți dar le dam o mare libertate de la o vârstă prea frageda.
    Concluzia este ca cei 7 ani de acasă nu mai exista.Educatia părintească lipsește cu desăvârșire. Degeaba trimitem copiii la școală dacă jignim și bârfim profesorii.Degeaba mergem la doctor dacă luam medicamente după ureche și ne punem diagnosticul singuri.

  • Czifrak Iosif spune:

    Ardelenii au o vorbă ,,Fata-i fată , până fată / Și când fată , trebe măritată” , așa a fost de mii de ani , până au apărut bărbățeii lași și leneși sau aventurieri , adică neserioși !!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3