EcoMoto 930×122

lucrări drumuri

Pitești. Primarul, anunț mare! Se întâmplă pe malul Râului Argeș

Pitești. Primarul, anunț mare! Se întâmplă pe malul Râului Argeș

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe mai multe drumuri importante din județ

Bicicliștii piteșteni vor avea piste de biciclete nou-nouțe.

Municipalitatea a anunțat că încep lucrările la pistele de biciclete, ce vor fi amplasate de-a lungul râului Argeș.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții pe un drum important și intens circulat

Pistele se vor întinde pe o distanță de 6 km.

Investiția se ridică la suma de 10.883.293,27 (TVA inclus).

,,Vor începe lucrările la pistele de biciclete de-a lungul râului Argeș!

Pitești. Primarul, anunț mare! Se întâmplă pe malul Râului Argeș

Constructorul, Selca SRL, a primit în 24 iulie amplasamentele de lucru pentru execuția lucrărilor – piste cu strat de uzură din beton asfaltic, separate de carosabil cu stâlpi din cauciuc, trotuare cu strat de uzură din asfalt.

Vor fi executați peste 6 km de piste, peste 3 km de trotuare și alei pietonale pe traseul: strada Basarabia, Bulevardul Petrochimiștilor, strada Lânăriei, strada Târgul din Vale, promenada râului Argeș (dig), între Parcul Lunca Argeșului și Cartier Tudor Vladimirescu.

Valoarea investiției este de 10.883.293,27 (TVA inclus).”, transmite edilul Cristian Gentea.

Foto principal: Descriptiv

Foto articol: Facebook

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Popa Petre spune:

    A început campania electorală cu promisiuni card mai de care…
    Nu a făcut atâtea promisiuni și nu a mințit atât de mult toții primarii de după 1990 ai orașului Pitesti, cât mknte acest individ.
    Sa spună și care este șpagă primita de la societatea câștigătoare a contractului- SELCA, pentru campania electorala de anul viitor…
    Acest individ în 3 ani devcând se afla la primărie cu gașca lui de incompetenți nu a făcut absolut nimic, în afara de campania electorală continua a psd și fotbal pe care a reușit sa îl distruga-iar acum se da victima.
    Sa vina în fata cetățenilor si sa le spună cum i-a forțat sa sponsorizeze fără sa știe echipa de fotbal prin mărirea continua a tarifelor la apa și canal, iar din profitul uriaș – de peste 2 milioane de euro- ilegal realizat de către o societate publica de prestări servicii din subordinea primăriei Pitesti a sponsorizat echipa de fotbal FC Argeș fără acordul cetățenilor, dar prin intermediul echipei mafiote care conduce politic aceasta societate comerciala.
    Este clar un caz cu iz penal , care trebuie rezolvat urgent de către DNA , numai dacă aceasta instituție mai exista și nu este și aceasta subordonata politic de către ciuma roșie…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3