New Profesional Consult 930 x 122

prognoza meteo

Se întoarce iarna în România!

Meteorologii anunță că revin ninsorile în țara noastră.

Citiți și: Vestea așteptată de absolut toată lumea! În sfârșit se întâmplă

În acest weekend ne putem bucura de o ușoară încălzire a vremii, dar de săptămâna viitoare sunt anunțate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare în mai multe zone ale țării, nu doar la munte.

„Deocamdată vine căldura, avem un weekend cu temperaturi în creștere, îndeosebi în jumătatea de sud a țării, unde așteptăm maxime înspre 19 grade, pornind de la 11…12 grade în regiunile nordice și centrale.

Citiți și: Vremea de Florii: Ce ne așteaptă după ninsorile din jumătate primăverii

Duminică poate vom avea și temperaturi de 20…21 de grade în partea de sud a țării.

Vor fi însă și precipitații, aria ploilor se va extinde începând de la noapte, dinspre partea de vest a teritoriului. Mâine vor fi ploi în nordul, în centrul și vestul țării, pe arii mai restrânse în rest, iar duminică, mai ales în jumătatea de nord a teritoriului.

Pentru că temperaturile sunt în creștere, vor fi și averse, poate și însoțite de descărcări electrice, însă pe crestele cele mai înalte este încă posibil să mai fie precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare”, a explicat Florinela Georgescu, director în Administrația Națională de Meteorologie, la Antena 3 CNN.

„Începutul săptămânii însă vă aduce un nou episod cu răcire, și nu este exclus ca pe fondul acestei răciri, mai ales marți, poate și miercuri, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare să fie nu numai la munte, dar și în zone mai joase din Transilvania și Moldova. Deci o vreme capricioasă în continuare, specifică primăverii”, a mai declarat meteorologul.

Vremea la Pitești

În acest weekend, la Pitești, temperaturile maxime se vor situa între 15 – 17 grade Celsius, iar minimele între 6-7 grade.

De marți – 4 aprilie, temperaturile scad drastic. Va fi foarte frig atât pe timpul zile cât și pe timpul nopții.

De asemenea, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie și lapoviță.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90