New Profesional Consult 930 x 122

calea câmpulung

STRADĂ DIN PITEȘTI MODERNIZATĂ CU 37 DE MILIARDE DE LEI VECHI

Consiliul Local Piteşti a aprobat expertiza tehnică, documentaţia şi proiectul tehnic pentru obiectivul de investiţii „Modernizare străzi-zona II Calea Câmpulung”.

Citiți și: Un milion € pentru modernizarea unui drum județean

Valoarea totală a investiţiei se ridică la 3.770.000 de lei (37 de miliarde de lei vechi). Contribuţia municipalităţii este de doar 289.000 de  lei, restul banilor fiind asigurați de Uniunea Europeană şi Guvern. Numai TVA-ul aferent lucrărilor este de 880.000 de lei.

Pentru facilitarea accesului civilizat la locuinţele din zonă va fi făcută o lungire a străzii „Mihail Vlădescu” pe o distanţă de 70 de metri, distanță pe care strada este acum, de fapt, un drum de pământ amenajat parţial cu balast în amestec cu pietriş. De asemenea, va fi mărită partea carosabilă cu un metru pe o lungime de 217 metri. În acest fel partea carosabilă va avea o lăţime de 4 metri. Se vor amplasa indicatoare rutiere, iar toate gurile de canal vor fi aduse la nivel. Pe de altă parte, va fi extinsă reţeaua de canalizare pluvială.

Citiți și: 77.000.000 de euro pentru un drum județean!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3