EcoMoto 930×122

consultatii

Se oferă consultații gratuite!

Notari din toată țara vor răspunde, sâmbătă, întrebărilor venite din partea cetățenilor și vor acorda consultații notariale pe teme de larg interes.

Citiți și: Notarii au noi tarife!

Astfel, cei interesați vor putea beneficia de consultații notariale gratuite legate, printre altele, de procedura succesorală notarială, procedura divorțului, autentificarea înscrisurilor, eliberarea de duplicate ale actelor etc.

Astfel, în data de 29 octombrie 2022, “în intervalul orar 9-13, notari din toată țara vor răspunde întrebărilor venite din partea cetățenilor și vor acorda consultații juridice notariale pe teme generale de larg interes”, după cum a anunțat recent Uniunea Națională a Notarilor Publici din România (UNNPR), conform avocat.net.

Citiți și: APARATURĂ ORL DE ULTIMĂ GENERAȚIE LA SPITALUL JUDEȚEAN

În cadrul consultațiilor juridice gratuite în materie notarială se vor aborda subiecte de interes, precum unele aspecte referitoare la procedura succesorală notarială, procedura divorțului, redactarea înscrisurilor cu conținut juridic, autentificarea înscrisurilor, legalizarea copiilor de pe înscrisuri, efectuarea și legalizarea traducerilor sau eliberarea de duplicate de pe acte.

În plus, se vor aborda teme precum numirea custodelui sau a curatorului special, primirea în depozit a bunurilor, a înscrisurilor și a documentelor prezentate de părți, precum și a sumelor de bani, a altor bunuri, înscrisuri sau documente găsite cu ocazia inventarului succesoral.

Sesiunile de consultații gratuite se vor desfășura atât cu prezență fizică la sediile principale și secundare, cât și online, prin intermediul platformei Zoom.

“Evenimentul se circumscrie manifestărilor organizate în Uniunea Europeană cu ocazia «Zilei europene a justiției civile», sărbătorită în fiecare an pe data de 25 octombrie și considerată ca fiind un reper simbolic pentru spațiul judiciar european”, a mai transmis UNNPR.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3