930 x122 grota rece

apa canal

Se oprește apa în Pitești. Aceste zone sunt afectate!

Se oprește apa în Pitești. Aceste zone sunt afectate!

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Apă Canal anunță sistarea furnizării apei potabile în municipiul Piteşti. Vor fi afectați locuitorii de pe strada Prelungirea Craiovei şi zona Tarlaua 22.

Sistarea este programată pentru ziua de 12 martie 2024.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Piteștenii din zonele respective nu vor avea apă mai multe ore.

„Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de marţi 12.03.2024, între orele 9 – 16.

Fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe strada Prelungirea Craiovei, între staţiile Lukoil şi Petrom, precum şi cei din zona Tarlaua 22 – Staţia de Gaze.

Se oprește apa în Pitești. Aceste zone sunt afectate!

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrărilor de racordare a conductei de apă nou executate din str. Octavian Goga la conducta existentă.

Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire. Și îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile Lucrări programate sau „Avarii.”, a transmis societatea.

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90