930×122 CAPRA 5

caldura

SE OPREȘTE CĂLDURA ÎN PITEȘTI?

Se oprește căldura în Pitești? Potrivit legii, sezonul rece pentru sistemul centralizat de termoficare durează până pe 31 martie. SC Termoficare 2000 SA Piteşti va sista agentul termic pentru încălzire pe data de 1 aprilie, dar numai dacă asociaţiile de proprietari fac o solicitare în acest sens.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Motivul este simplu. Tot legea prevede că nu se poate opri furnizarea căldurii dacă temperaturile exterioare pe timpul nopţii nu sunt de peste 10 grade Celsius timp de trei nopţi la rând. Condiţie care încă nu este îndeplinită, temperaturile nocturne menținându-se în continuare la mai puțin de 10 grade.

De asemenea, sunt piteșteni care vor ca furnizarea căldurii să nu fie încă oprită, motivând că au copii mici care nu pot sta în frig.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

La sistemul centralizat de termoficare al Piteştiului mai sunt branşate în jur de 24.500 de apartamente.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90