NOR CURIER 930X122

meteo

Se răcește vremea! Mercurul din termometre scade simțitor

Se răcește vremea! Mercurul din termometre scade simțitor.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Meteorologii au anunțat că, în următoarele zile, vremea se răcește simțitor în cea mai mare parte a țării.

De asemenea, nu vom scăpa de fenomenele de instabilitate atmosferică.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

„Vorbim și de intensificări ale vântului cu rafale de 55…70 de km/h, iar până la ora 23:00, o informare meteorologică pentru că instabilitatea va fi de interes și pe parcursul acestei zile, în special în partea de vest, centru și nord a țării, după care și în zona de sud și sud-est, aceleași fenomene meteorologice de instabilitate specifice și cantități de apă de peste 15-25 l/mp.

Astăzi valorile de temperaturi vor scădea semnificativ, cel mult 19…28 de grade Celsius. În intervalele cu precipitații cu siguranță regimul de temperaturi va fi unul, în cea mai mare parte a țării, chiar ușor sub normele datei din calendar.

Joi nu putem conta pe mari variații în ceea ce privește regimul termic, 20…29 de grade.

Din weekend se întoarce canicula

 Într-adevăr, luna lui Cuptor, ziua de sâmbătă, va aduce din nou o vreme în încălzire pentru că maximele se vor apropia de pragul unei zile de caniculă, 34 de grade Celsius.

Cu siguranță vom vorbi în continuare, la începutul lunii iulie, de disconfort termic în creștere. Asta deoarece temperaturile ridicate asociate cu gradul mare de umezeală vor crea această stare de disconfort termic și de temperaturi resimțite cu mult mai mari”, a explicat directorul ANM, Elena Mateescu, la Antena 3 CNN.

Vezi prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, AICI.

Foto descriptiv: Jurnalul

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90