New Profesional Consult 930 x 122

agenți de poliție

Se schimbă proba practică a examenului auto

Se schimbă proba practică a examenului auto

Citiți și: Revoluție în examenul auto – 2024! Probă nouă adăugată

Proba practică a examenului auto ar putea fi susținută și cu examinatori autorizați, nu doar cu ofițeri și agenți de poliție, prevede un proiect de lege inițiat de UDMR.

DRPCIV nu poate efectua examenele în ritmul necesar din cauza lipsei de personal, afirmă deputatul Benedek Zakariás.

Citiți și: Surpriză la examenul auto! S-a ,,cablat” ca să treacă proba

Proiectul de lege depus astăzi de UDMR definește, în principal, profesia de examinator autorizat, aceasta putând fi exercitată, pe lângă ofițeri și agenți de poliție, de către orice persoană care obține o autorizație în domeniul respectiv.

Prezentul proiect de lege a fost necesar deoarece Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) nu poate efectua examenele în ritmul necesar din cauza lipsei de personal, iar, astfel, candidații trebuie să aștepte luni de zile pentru a obține o programare la proba practică, necesară pentru obținerea permisului de conducere.

Inițiativa noastră are ca scop transparentizarea actualului sistem de reglementare și facilitarea procedurilor administrative pentru obținerea permisului de conducere„, a declarat inițiatorul proiectului, Benedek Zakariás, vicelider al grupului parlamentar UDMR din Camera Deputaților.

Sursă: antena3.ro

Foto: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Constantin spune:

    Poate așa se poate rezolvarea aglomerației de laser permise

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3