Donaris 930 x 122

program

SE SCHIMBĂ PROGRAMUL RABLA

Programul Rabla va suferi o modificare majoră în 2021 de care vor beneficia deopotrivă cumpărătorii de mașinii, dar și dealerii care le vând.

Citiți și: Schimbări la Rabla pentru electrocasnice 2021

Ministerul Mediului a lansat în dezbatere publică un proiect de ordin care prevede că nu doar persoanele fizice vor putea ceda dreptul de a folosi o primă de casare, ci și firmele, școlile, organizațiile neguvernamentale, instituțiile publice sau alte tipuri de deținători de mașini vechi.

Dacă măsurile cuprinse în noul ordin vor fi aprobate, primele de casare vor putea fi transferate de la o persoană fizică la alta, dar și de la o persoană fizică la una juridică, de la o persoană juridică la una fizică și de la o persoană juridică la o altă persoană juridică.

Citiți și: Magie pe bune prin program guvernamental: dai mai nimic şi primeşti vouchere la plic

Se va elimina și necesitatea prezentării unui certificat de atestare fiscală privind impozitele și taxele locale și alte venituri ale bugetului local, emis pe numele solicitantului persoană juridică, pentru cazurile în care autovehiculul uzat nu este înregistrat la sediul social al acesteia.

Sursă: Promotor

Foto: descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441