Donaris 930 x 122

anm

SE SCHIMBĂ VREMEA ÎN ARGEȘ

Se schimbă vremea în Argeș. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publice estimările de temperaturi și precipitații până pe 27 octombrie.

Citiți și: Nu scăpăm de frig! O nouă informare meteo de vreme rea

Potrivit sursei citate, până pe 21 octombrie, în regiunea Muntenia (și în județul Argeș), temperaturile vor fi caracterizate prin valori diurne mai ridicate decât cele normale perioadei. Temperaturile se vor încadra în medie între 22 și 25 de grade Celsius.

Însă, după 21 octombrie, vremea se schimbă. O răcire treptată va determina înregistrarea unor maxime apropiate de cele specifice perioadei, între 16 și 18 grade, în medie, cu cele mai ridicate valori pe 22, 23 și 24 octombrie.

Citiți și: Au fost emise alerte meteo de ultim moment!

În ceea ce privește temperaturile minime, până pe 23 octombrie se vor înregistra valori de 9…10 grade. Ulterior, minimele vor coborî ușor, spre o medie de 7 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în intervalul 22 – 27 octombrie, potrivit ANM.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90