930×122 POSADA 5

prognoza meteo

Se schimbă vremea! Veste neașteptată de la meteorologi

Conform prognozei meteo emisă astăzi, 24 ianuarie, de Administraţia Naţională de Meteorologie, vremea începe să se încălzească treptat, începând cu data de 28 ianuarie.

Citiți și: Vremea în următoarele săptămâni. Ce ne așteaptă în luna iulie

În intervalul 24 ianuarie – 6 februarie, meteorologii anunță că există șanse mari de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, aproape în fiecare zi.

În Muntenia, valorile termice vor fi în creștere, de la o medie a maximelor de -1 grad și o medie a minimelor de -9…-8 grade, la începutul intervalului, până la valori de 7…8 grade pentru media maximelor și -3…-2 grade pentru cea a minimelor, în jurul datei de 28 ianuarie.

Citiți și: Vremea în iunie: Va fi cald și va ploua

În zilele care vor urma este posibilă, din nou, o ușoară scădere a temperaturilor, astfel că la finalul intervalului de prognoză media maximelor va fi de 4…6 grade, iar a minimelor de -6…-4 grade.

Până la finalul lunii ianuarie doar izolat vor fi precipitații slabe sub formă de ninsoare, lapoviță și ploaie. În primele zile din februarie, va fi posibil ca aria acestora să se extindă.

Sfârșitul de săptămână aduce în Pitești temperaturi plăcute și ridicate pentru această perioadă a anului.

Cea mai ridicată temperatură se va înregistra în cursul zilei de vineri, 28 ianuarie, când mercurul din termometre va ajunge la 9 grade celsius.

Începutul lunii februarie vine la Pitești cu șanse mult mai mari de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Foto descriptiv

 

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90