New Profesional Consult 930 x 122

Concursul Național de Gimnastică pentru Toți și Gimnastică Acrobatică

Se va scrie istorie la Pitești Arena! Va avea loc un mega eveniment sportiv

Duminică, 28 mai 2023, între orele 13:30 și 16:30, la Pitești Arena, va avea loc Concursul Național de Gimnastică pentru Toți (Gym for All) și Gimnastică Acrobatică, desfășurat sub patronajul Federației Române de Gimnastică, al Ministerului Sportului și al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești și Clubul de gimnastică piteștean „Olimpic Argeș Gym”.

Citiți și: Ministrul Rafila este acum în Pitești! Ce se întâmplă la această oră

Primăria Pitești transmite:

„Evenimentul este coordonat de antrenoarea de gimnastică Nicoleta Andrei, arbitru de gimnastică ritmică și gimnastică acrobatică, în competiție întrecându-se peste 250 de sportive din țară, de la secțiile de gimnastică afiliate Federației Române de Gimnastică.

Citiți și: Premieră la Pitești Arena! Nu s-a întâmplat în toată Europa

Acestea vor susține probe la secțiunile Gimnastică pentru Toți (Gym for All) și Gimnastică Acrobatică, discipline nou înființate în România, sub patronajul Federației Internaționale de Gimnastică și Europen Gymnastics, demers în realizarea căruia Piteștiul, prin sportivele noastre, a avut un rol important.

Vor fi prezente, pentru prima dată în Argeș și în Pitești, personalități din conducerea Federației Române de Gimnastică, iar publicul argeșean iubitor al acestui sport spectaculos este invitat să își susțină reprezentantele, prin prezența în număr cât mai mare la eveniment!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • David Liliana spune:

    Deci, atentie piteșteni, cei care locuiti pe strazile din jur : fugiți si imprastiati-va precum puii, vin si parcheaza masinile spectatorilor !!! Fuugiiți !!!
    Cine a pomenit asa locație importantă fără spatii de parcare !!! Numai la romani : merge si asa !!! Băiii ….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3