NOR CURIER 930X122

consiliul local mioveni

Ședință de urgență la Primăria din Mioveni!

Ședință de urgență la Primăria din Mioveni!

Citiți și: Ședință capitală la Primărie!

Consiliul Local Mioveni se va întruni într-o ședință extraordinară de îndată, ce va avea loc mâine, de la ora 11.00.

,,Va fi discutată și supusă votului aprobarea proiectului privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 41/16.02.2023 privind aprobarea participării în cadrul apelului lansat prin Planul de Redresare și Reziliență, Pilonul I: Tranziție Verde, Componenta C1: Managementul Apei, Investiți 1- Extinderea sistemelor de apă și canalizare în aglomerări mai mari de 2000 de locuitori echivalenți, prioritizare prin Planul accelerat de conformare cu directivele europene, pentru Proiectul “Extinderea alimentare cu apă și rețea de canalizare menajeră B-dul Dacia (Pod Getica – Valea Stânii)”.

Citiți și: Pitești. Pas important pentru creșa nou-nouță din Găvana

Ședință de urgență la Primăria din Mioveni!

Ședința se va desfășura ONLINE.

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei www.emioveni.ro .”, se arată în comunicatul de presă tranmis publicației noastre.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90