NOR CURIER 930X122

sef

Șef nou la Spitalul Județean de Urgență din Pitești

Șef nou la Spitalul Județean de Urgență din Pitești

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești a înaintat Consiliului Județean Argeș pentru validare rezultatele finale ale examenului pentru ocuparea unei funcții importante.

Este vorba despre ocuparea funcției de medic șef – Serviciul Anatomie Patologică.

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

Examenul a fost susținut în data de 12.12.2023.

Concursul a fost câștigat de către dr. George Mihail Man.

Șef nou la Spitalul Județean de Urgență din Pitești

Consiliul Județean a validat rezultatele prin hotărâre.

Serviciul Asistență Medicală și Protecție Socială și Spitalul Județean de Urgență Pitești vor duce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri.

În conformitate cu prevederile art. 9 din Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1406/2006, candidaţii declaraţi „Admis” la concursul sau la examenul de ocupare a funcţiei de şef de secţie, şef de laborator sau şef de serviciu sunt numiţi în funcţie prin decizie emisă de către managerul spitalului, pe baza validării rezultatelor concursului sau examenului de către autoritatea în a cărei subordine se află unitatea sanitară publică.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90