New Profesional Consult 930 x 122

ziua asistentilor medicali

Șefa Ambulanței Argeș, Luminița Paul: „La mulți ani, dragi colegi!”

Șefa Ambulanței Argeș, Luminița Paul (foto), mesaj pentru colectivul asistenților medicali din județ:

„La mulți ani, dragi colegi!”

Ziua internaţională a asistenţilor medicali (International Nurses Day) este marcată anual la 12 mai, dată ce reprezintă ziua de naştere a asistentei medicale Florence Nightingale (12 mai 1820), cea care a deschis prima şcoală pentru asistentele medicale, pe lângă Spitalul ”Saint Thomas” din Londra, în 1860.

Consiliul Internaţional al Asistenţilor Medicali (International Council of Nurses – ICN) a celebrat pentru prima dată Ziua internaţională a asistenţilor medicali în anul 1965, potrivit site-ului nursingworld.org.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Luminița spune:

    Poate de azi înainte terminați și voi cu șpagile, vorbiți frumos bolnavilor și vă faceți bine treaba pentru care sunteți plătiți regește. Terminați odată cu întinsul mâinilor la oameni care sunt în suferință.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90