New Profesional Consult 930 x 122

sens unic pitesti

Sensurile unice continuă să apară în Pitești. Un altul a fost instituit

Sensurile unice continuă să apară în Pitești. Un altul a fost instituit

Citiți și: Atenție, șoferi! Sens unic pe această stradă dintr-un cartier important, de azi!

Un alt sens unic a fost instituit în municipiul Pitești, anunță municipalitatea.

Astăzi, 10.10.2022, Primăria Municipiului Piteşti a instituit sens unic de circulaţie pe Intrarea Florea Fieraru, cu circulație dinspre strada Tudor Vladimirescu către strada Sergent Ștefănescu.

Măsura a fost luată conform avizării din Comisia pentru sistematizarea circulației, din data de 26.07.2022.

Scopul acestei măsuri este creșterea siguranței pietonilor și a fluidizării traficului auto în zonă.

Participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție pentru evitarea oricărui incident.

555×222 grota rece

Comentarii

10 comentarii

  • Tudorescu Vladimir spune:

    Trafic in zona aia…
    Si trotuare cand se fac? Chiar in locul din care este facuta poza nu este trotuar, este un imens gard viu care creste pe trotuar, in intersectie, „obstructionand vizibilitatea si punand in pericol viata participantilor la trafic, pietoni sau conducatori auto”.(Am spus in limbajul politiei, poate se sesizeaza).
    Retinem aspectul ca jumatate din trotuare sunt impracticabile datorita starii de degradare in care se afla sau dimensiunilor foarte mici, 30 cm in locul uneia din poze si multa iarba si pamant in locul celei de-a doua poze. Mentionez aceste doua locuri pentru ca va sunt calde in memorie.
    Va rog sa inspectati cartierul si sa luati nota de starea trotuarelor, acolo unde acestea exista. Va mai rog sa luati in considerare si sectoarele de drum care nu au trotuare amenajate, inexistente.
    Puneti politiile la treaba, sa ia masinile parcate pe trotuar, sunt foarte multe.
    In general FACETI-VA DATORIA!
    Aviz amatorilor din domeniu.

  • Anti.Prostia.care.conduce.Piteștiul spune:

    Am tot comentat la aceste modificări aduse de acești inapți care sunt croiți să distrugă de tot orașul și mai ales circulația. Stimaților, sunteți orbi??? Voi nu vedeți că efectiv ne-ați exasperat (n.r. pe șoferi) cu aceste modificări care doar au îngreunat circulația, cu semafoarele voastre inteligente (care sunt la fel de inteligente ca și voi, după chipul și asemănarea celor care le-au impus) și toate sensurile unice, că am ajuns să mă rătăcesc în orașul în care conduc de 20 de ani…cred că nu aveți niciunul permis de conducere, sau vă deplasați doar cu elicopterul… altfel nu îmi explic de unde inspirația asta sa nu iertați efectiv nicio stradă și intersecție din acești oraș CANDVA MINUNAT ȘI LINISTIT! ati vrut să vă puneți amprenta că ați trecut pe la putere…și ați reușit…precum cei din capitală…IN CEL MAI NEGATIV MOD POSIBIL!!! Dar vin ele alegerile 😉

  • Anonim spune:

    Cred că acest oraș nu a avut un primar mai .. decît C G ! Dacă fostul primar Ionică era axat pe sensurile giratorii , C Gentea este axat pe semafoare și sensuri unice ! Cum dracu să pui semafor lîngă semafor ?! Cum a mai scris cineva , vin alegerile !

  • Ene spune:

    Orașul e terminat
    Nu au o viziune
    Probabil cineva ia prime pe aceste aberații G C este mult mai slab că Ionică
    Ce păcate om plăti cu atâta neputință

  • Moldoveanu spune:

    Sint bune toate, si sensuri unice si semaforizarea dar nu in exces. Cam asa par schimbarile din ultima vreme, in exces. Or fi oarecari interese la mijloc??
    Sint destule locuri unde un simplu giratoriu rezolva traficul si nu este nevoie de semafor.
    In plus s-a scos (precum bordurile ,,vechi”) si contorizarea timpului cind s-au montat noile semafoare. De ce oare? Informatia aia cu cite secunde mai sint pina la schimbarea culorii era f.importanta si utila. Plus ca sint butoane pentru pietoni la care nu stii daca sint defecte sau nu atit de mult dureaza pina vine verde!!!

  • Sergiu spune:

    Domnule Primar, cu respect vă rog următoarele:
    Renunțați odată la prostia asta cu sensurile unice și cu semafoarele astea care au sufocat orașul si dizolvați odată pentru totdeauna această comisie incapabilă de fluidizarea circulației dacă doriți sa mai fiți votat de cetățenii onești ai orașului și în 2024
    Orașul e paralizat și dat peste cap
    Mai bine luați pe lângă dumneavoastră cetățeni de rând ai acestui oraș
    Coborâți in rândul oamenilor si vedeți părerea lor, a locatarilor și nu mai stați înconjurat de această incompetentă comisie de ,,încurcă circulație ” formată în majoritate din consilieri #rezist usr și pnl care oricum nu vor binele psd

  • HAMANGIU spune:

    Nădăjduim ca nu veți rămâne,, la fel de inteligenti” ca semafoarele plantate din banii UE -cea hulita.Poate va da prin cap sa sincronizati semafoarele pietonale ,unul după intersecția stânga cu spitalul judetean ,celalalt la Brâncoveanu.Stau coloane întregi sa aștepte ,,verdele'” și apare brusc rosu de la pietoni ca a rămas pe buton voluntar.Ca sa nu mai vb ca au dispărut cronometrate de la semafoarele care erau foarte utile.Tot la capitolul dat prin cap:banda dreapta de urcare pe Calea București este trista foarte îngust, în timp ce banda de lângă sp verde/fantana art f larga.Rezultatul , ambuteiaje.La fel și pe Dumbrăveni, banda spre str Trivale.Nenumarate treceri de pietoni f slab iluminate când sunt soluții, asa cum s au aplicat la f puține de iluminare cu proiectoare cu led f puternice susținute de stâlpi prelungiți pana spre axul străzii.Si câte și mai câte făcute de a ndoaselea sau deloc.Unele străzi gem de semafoarele inutile alte intersecții grele n au deloc Intersecția Teilor cu Exercitiu

  • Gigi spune:

    Ma dar in orașul asta contează doar traficul și fotbalul? Primare? Altceva nu faci? Niște reabilitări de spitale, canalizări care put efectiv pe lângă blocuri, alte nevoi ale cetățenilor? Exista viata și după trafic sau fotbal.

  • HAMANGIU spune:

    În spitale trebuie reabilitat I primul rand personalul

  • Bogdan Model spune:

    E perfect cu semafoare.Din Bascov pana-n Prundu faci 3 zile.
    Mai e o surpriza NOUA!
    Giratoriu la Târgul Săptămânal.Face coada pana la Slatina.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3