930 x122 grota rece

adp

NOI NU MAI SUNTEM ÎN STARE! SERELE ADP PITEȘTI, MODERNIZATE DE OLANDEZI

Serele Administraţiei Domeniului Public Piteşti vor fi reabilitate cu ajutorul unor specialişti olandezi.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

În acest sens va fi încheiat un parteneriat cu olandezii din Tynaarlo, oraș înfrățit cu Piteștiul. Serele urmează să fie modernizate şi să beneficieze de aparatură specifică. Olandezii sunt printre cei mai reunimiţi cultivatori şi exportatori de flori. În serele ADP se pregătesc toate florile (în răsad) care ajung apoi să fie plantate pe domeniul public, inclusiv bulbii de lalele.

Până la încheiera parteneriatului cu olandezii ADP trebuie să rezolve problema legată de situaţia juridică a unor terenuri pe care se află o parte dintre sere. Terenurile au fost retrocedate prin hotărâre judecătorească, iar acum autorităţile încearcă să găsească o soluţie pentru a reintra în posesia lor. O soluție ar fi un schimb de terenuri. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90