930×122 CAPRA 5

Pitesti

Servicii medicale gratuite în Pitești!

Pe 13 februarie, în Pitești vor avea loc testări gratuite, în cadrul campaniei de prevenire a cancerului de col uterin „Da! Sunt responsabilă de sănătatea mea!”.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

„Unitatea Mobilă de Screening SCCUT va ajunge pe 13 februarie 2023 la Pitești, continuând campania de prevenire a cancerului de col uterin pe care o desfășoară în județul Argeș, în ultimele luni.

Femeile cu domiciliul în Pitești sau în oricare localitate argeșeană vor beneficia de testări gratuite Babeș – Papanicolau (24 – 29 ani) sau HPV (30 – 64 ani), caravana urmând a fi amplasată în zona Filarmonicii Pitești, luni, 13 februarie.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Testările vor avea loc pe parcursul întregii zile, între orele 09:30 și 18:00, persoanele interesate putând face programări la numărul de telefon 0765 755 466, până vineri inclusiv.

Campania de prevenire a cancerului de col uterin se desfășoară în cadrul proiectului SCCUT, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, derulat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” în parteneriat cu Fundația „Renașterea” pentru Educație, Sănătate și Cultură (FRESC), Centrul FILIA și Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate (SASTIPEN).”, transmite Primăria Pitești.

Sursă foto: mesager24.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3