New Profesional Consult 930 x 122

meteo

Sfârşit de martie cu temperaturi ridicate. Cum va fi vremea la Piteşti

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a publicat buletinul meteo pentru intervalul 21 martie – 3 aprilie.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Sunt aşteptate temperaturi de până la 20 de grade în ţară. La Piteşti, mercurul din termometre va urca până la 19 grade, în data de 24 martie.

 

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

 

În regiunea Muntenia

„Media temperaturilor maxime va crește de la 10 grade în prima zi, până în jurul a 17 grade în ziua de 24 martie, apoi va avea variații între 14 și 18 grade. Minimele termice vor porni
de la o medie de -4 grade în prima dimineață și vor ajunge să se situeze, în medie, între 4 și 6 grade, în ultimele dimineți.

Probabilitatea pentru precipitații, în general slabe cantitativ, va fi mai ridicată în jurul datei de 25 martie și după data de 27 martie.

La munte, valorile termice vor fi în general în creștere. Media maximelor va avea variații între 0 și 6 grade, iar a minimelor între -10 și 0 grade. După data de 24 martie vor fi posibile precipitații, în general slabe cantitativ, aproape în fiecare zi”, a transmis ANM.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3