930X122 MAIA

accident

Sfârșit șocant lângă Pitești. Gestul decisiv care i-a adus moartea unui om!

Sfârșit șocant lângă Pitești. Gestul decisiv care i-a adus moartea unui om!

Citiți și: Accident grav aproape de tunelul de la Momaia al autostrăzii Pitești – Sibiu!

Accident mortal, în această noapte, pe DJ 703K, Budeasa.

Un bărbat de 67 de ani și-a pierdut viața după ce a fost accidentat de un autoturism al cărui conducător a părăsit locul accidentului.

Citiți și: Impact devastator: Trei mașini făcute praf de un șofer care a fugit de la locul faptei

Amănunte, AICI.

Potrivit Poliției Argeș, la momentul producerii accidentului, victima se afla întinsă, pe carosabil.

Ulterior, șoferul, un tânăr de 20 de ani, a fost depistat de polițiști.

Bărbatul a fost testat cu aparatele din dotare, rezultând că nu a consumat alcool sau substanțe cu efect psihoactiv:

Sfârșit șocant lângă Pitești. Gestul decisiv care i-a adus moartea unui om!

,,Budeasa, DJ 703K, pieton accidentat mortal de autoturism, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior.

În cursul nopții de 7 spre 8 iulie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe DJ 703K, pe raza localității Budeasa, un pieton a fost accidentat mortal.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Pitești, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind constatat decesul unei persoane, identificată în persoana unui bărbat de 67 de ani, din localitate.

Din verificările preliminare s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi fost accidentat pe fondul prezenței, întins, pe partea carosabilă, de către un autovehicul care se deplasa din direcția Mărăcineni spre Mălureni, al cărui conducător a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, după producerea evenimentului.

La scurt timp, autoturismul și conducătorul acestuia au fost identificați, stabilindu-se că autovehiculul ar fi fost condus de un tânăr de 20 de ani, din Mălureni.”, transmit polițiștii.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti
570 X 90 POSADA 3