Donaris 930 x 122

bebeluș abandonat

Și-a abandonat bebelușul în scara unui bloc! Biletul cutremurător lăsat de mamă

O femeie și-a abandonat bebelușul în scara unui bloc. Lângă micuțul de 7- 8 luni, mama a lăsat lapte, câteva hăinuțe și un bilet.

Citiți și: Revoltător! Și-a abandonat bebelușul pe câmp, cu o sticlă de lapte lângă el!

Întâmplarea a avut loc în Republica Moldova, orașul Bălți.

Femeia și-a cerut scuze în bilet pentru gestul nebunesc pe care l-a făcut, dar recunoaște că nu are cu ce să își crească micuțul, notează ObservatorNews.ro.

Înainte de a-l lăsa pentru totdeauna a sunat la toate ușile, pentru ca micuțul să fie găsit repede.

În bilet, pe lângă numele, prenumele copilului și datele despre nașterea sa, mama anunță că micuțul s-a născut bolnav, mai notează sursa citată.

„Îmi este greu să îl întrețin, vă rog să aveți grijă de fiul meu. Mă iertați, vă rog, nu am altă ieșire din situație”.

„Vârsta pacientului este aproximativ de 7,8 luni. Serviciul de asistență medicală urgență a adus copilul la departamentul pediatrie către orele 18:20. În momentul internării, starea pacientului era într-o situație deplorabilă sanitară. Copilul a fost diagnosticat cu malnutriție, bronșită și este suspect la pneumonie”, a spus Natalia Brașoveanu, purtător de cuvânt SC Bălți.

Tânăra mamă care a recurs la acest gest ar avea 22 de ani.

Dacă va fi găsită vinovată, aceasta riscă amendă de până la 27.500 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii sau închisoare de până la 2 ani.

Sursă foto: Observator

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90