Donaris 930 x 122

campanie epitesti.ro

Și astăzi poate fi Crăciunul pentru copiii nevoiași. ePitești a ajutat, ajută și tu!

Beneficiarii din centrul de Tip Familial „Găvana” se bucură de educație, de tot suportul și îndrumarea angajaților de aici, angajați care depun toate eforturile necesare ca tinerii și copiii instituționalizați să ajungă adulți fericiți, încrezători, responsabili și independenți.

Citiți și: Campania ePitești merge mai departe prin oameni!

Centrul, care se află în subordinea D.G.A.S.P.C Argeș găzduiește în acest moment 21 de beneficiari, cu vârste cuprinse între 9 și 21 de ani.

Cu ajutorul parteneriatelor publice – private, adolescenții reușesc să facă cursuri de perfecționare, cursuri de make-up, frizer, școala de șoferi, cursuri care îi ajută să intre pe piața muncii.

Acest lucru este posibil și datorită parteneriatului cu Asociația ”Sfinții Spiridon și Irina”.

DE CRĂCIUN FII BUN TOT ANUL!

La bucuria și realizarea celor mici participă și oamenii sau firmele care vor să ajute. Din păcate, ne gândim la cei din jurul nostru cel mai adesea sau doar în preajma sărbătorilor. Atunci este cea mai mare agitație. Însă și astăzi, și mâine, și în fiecare zi a anului poate fi Crăciunul!

Lista de dorințe ale unui copil, mai mare sau mai mic, este deschisă mereu. Zilele trecute mai mulți oameni de bine au vizitat centrul, aducând în dar copiilor haine și jucării.

Astfel, vă îndemnăm și pe dumneavoastră să oferiți cadouri, să donați, să aduceți fericire și zâmbete în fiecare perioadă a anului.

 

Copiii și tinerii au nevoie de sprijin pe termen lung, de inițiative care să-i ajute să se formeze. Fiecare dintre noi putem contribui!

În contextul pandemic, cea mai mare necesitate o reprezintă aparatura: laptopuri, tablete, calculatoare, imprimante, atât de necesare pentru școala online.

Dar din dar se face rai, iar fiecare dar făcut din inimă, indiferent de natura lui, e prețios!

EPitești.ro inițiază o campanie în acest sens, pentru a fi alături de acești copii, dar și pentru a da o mână de ajutor Centrului de Tip Familial „Găvana”. Astfel, cei care doresc să sprijine această campanie, cu orice donație, mai mică sau mai mare, pot lua legătura cu noi prin mesaje pe Whats App la numărul 074 587 441, pe pagina de Facebook – ePitesti.ro sau pe adresa de email readactia@epitesti.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90