930×122 CAPRA 5

activități copii

Siguranța copiilor, în permanență în atenția polițiștilor argeșeni

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității și Serviciului Rutier au fost prezenți, chiar dacă este vacanță, în rândul copiilor din Atelierele de vară ȘOTRON, pentru a le preda acestora temele siguranței rutiere, ale siguranței online și antidiscriminare.

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

Au fost purtate discuții cu copiii despre respectarea regulilor de circulație, semnificația indicatoarelor rutiere, deplasarea cu bicicleta, modalități sigure de a traversa strada, dar și despre potențialele pericole specifice vârstei lor.

Caravana Siguranței Rutiere a constituit punctul de atracție pentru cei mici, polițiștii angrenându-i în jocuri de rol, folosind semafoare, indicatoare rutiere și bannere ce simulează străzi cu treceri de pietoni.

Totodată, s-au prezentat măsuri pentru a reduce victimizarea minorilor la plecarea în vacanțe, în locuri aglomerate, metode de gestionare a situațiilor conflictuale sau de evitare a dependențelor.

Astfel de activități vor continua pe perioada vacanței, siguranța copiilor constituind o prioritate pentru polițiștii argeșeni, transmite IPJ Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90