930×122 CAPRA 5

femeie batuta

Șocant! Femeie bătută cu bestialitate de șef! Motivul este halucinant

Caz șocant în județul Mehedinți. O femeie de 37 de ani a fost bătută cu bestialitate de șeful ei, pentru că a vrut să-și dea demisia. Femeia este acum în comă la spital, scrie Observatornews.ro

Citiți și: Poliția, oficial! Ce decizie a luat după ce a fost călcată în picioare!

Incidentul s-a petrecut într-un magazin din comuna Şimian.

Cuprins de furie că rămâne fără angajată, bărbatul s-a năpustit asupra femeii cu un topor.

Citiți și: Pitești: Bătută și amenințată cu moartea în apartament

„A depus cererea pentru demisie acum patru zile. Nu a vrut să o primească. I-a zis „să vii luni-marţi”. I-a trimis apoi mesaj să se ducă la lucru, să-şi depună demisia şi să-i dea diferenţa de bani.

El în timpul acela când a zis că îi dă diferenţa de bani şi a încuiat-o în birou la dânsul şi a nenorocit-o cu toporul”, a declarat soțul femeii, potrivit sursei citate.

După ce a lăsat-o într-o altă de sânge, femeia a reușit să se urce la volan și să ajungă acasă. Aceasta s-a prăbuşit la pământ, chiar la intrarea în locuinţă.

Soțul a fost cel care a găsit-o inconștientă.

„A fost adus o pacientă de 37 de ani, în stare agravată, cu o comă de gradul unu pe doi. Cu multiple leziuni, la nivelul membrelor inferioare, leziune coloană cervicală şi este în curs de investigaţie”, Elena Bololoi, purtător de cuvân al Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3