New Profesional Consult 930 x 122

femeie batuta

Șocant! Femeie bătută cu bestialitate de șef! Motivul este halucinant

Caz șocant în județul Mehedinți. O femeie de 37 de ani a fost bătută cu bestialitate de șeful ei, pentru că a vrut să-și dea demisia. Femeia este acum în comă la spital, scrie Observatornews.ro

Citiți și: Revoltător! Femeie jucată în picioare de către un agent de pază, în mall!

Incidentul s-a petrecut într-un magazin din comuna Şimian.

Cuprins de furie că rămâne fără angajată, bărbatul s-a năpustit asupra femeii cu un topor.

Citiți și: Femeie bătută „măr” la Bascov, a necesitat 10 zile de îngrijiri medicale

„A depus cererea pentru demisie acum patru zile. Nu a vrut să o primească. I-a zis „să vii luni-marţi”. I-a trimis apoi mesaj să se ducă la lucru, să-şi depună demisia şi să-i dea diferenţa de bani.

El în timpul acela când a zis că îi dă diferenţa de bani şi a încuiat-o în birou la dânsul şi a nenorocit-o cu toporul”, a declarat soțul femeii, potrivit sursei citate.

După ce a lăsat-o într-o altă de sânge, femeia a reușit să se urce la volan și să ajungă acasă. Aceasta s-a prăbuşit la pământ, chiar la intrarea în locuinţă.

Soțul a fost cel care a găsit-o inconștientă.

„A fost adus o pacientă de 37 de ani, în stare agravată, cu o comă de gradul unu pe doi. Cu multiple leziuni, la nivelul membrelor inferioare, leziune coloană cervicală şi este în curs de investigaţie”, Elena Bololoi, purtător de cuvân al Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3