Donaris 930 x 122

deces

Șocant! Un bebeluș a murit în brațele părinților, la doar câteva ore după ce a ieșit din spital!

Un bebeluș de doar 6 luni, dintr-o comună din județul Olt, s-a stins din viață la câteva ore după ce a fost externat de la Spitalul de Urgență din Slatina, notează Antena 3.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Potrivit sursei citate, micuțul fusese internat înainte de Crăciun la spitalul din Balș, cu diagnosticul bronșiolită acută. În a doua zi de Crăciun, copilul a fost externat și trimis acasă. Medicii i-au spus mamei că starea lui este ameliorată și i-au prescris un sirop.

Starea bebelușului nu s-a ameliorat, din contră, s-a înrăutățit. Astfel că, pe data de 2 ianuarie, disperată de situație, mama copilului s-a întors la Spitalul din Slatina. Diagnosticul a fost de data aceasta pneumonie.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Femeia a stat internata cu bebelușul la Slatina până pe data de 9 ianuarie când iar i s-a spus că băiețelul este bine și pot merge acasă.

Au plecat de la spital în jurul orei 13:00, iar seara bebelușul a început sa fie agitat, nu dorea sa mănânce, plângea continuu și începuse să aibă și probleme digestive, conform sursei citate. Într-un final părinții au reușit să-l calmeze, în jurul orei 02:30.

Peste aproximativ 3 ore, atunci când s-au trezit, bebelușul era mort lângă ei, în pat.

Oamenii au sunat la 112, s-au efectuat manevrele de resuscitare, dar nu s-a mai putut face nimic pentru copil.

Cadavrul a fost dus la morga spitalului din Slatina pentru efectuarea necropsiei.

Polițiștii au deschis in cauza un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Foto descriptiv: DCNews

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90