930×122 CAPRA 5

bataie

Șocant! Un elev și-a bătut la școală colegul, tatăl și dirigintele

Un elev și-a bătut cu un baston telescopic un coleg, tatăl și pe dirigintele clasei.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

S-a întâmplat la un liceu tehnologic din Sighetu Marmației, iar din relatările martorilor, se pare că băiatul ar fi consumat substanțe interzise, anunță antena3.

În vârstă de doar 16 ani, băiatul a scos din geantă un baston metalic, telescopic, cu care, nici mai mult, nici mai puțin, i-a aplicat mai multe lovituri colegului său. După aceea, acesta a lovit telefonul colegului său cu bastonul, distrugându-l.

Citiți și: Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

Dirigintele l-a chemat pe tatăl elevului la școală, dar conflictul nu a fost aplanat. Mai mult, băiatul ar fi agresat și cadrul didactic dar și pe propriul tată, cu același baston.

Dirigintele a alertat apoi autoritățile.

Mai multe amănunte, AICI.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Sorinela spune:

    Păi dacă este vina substanțelor interzise este băiatul iertat. Cum este ca părinte numărul 1 să o iei pe coajă de la unul pe care l-ai șters de rahat doi ani?

  • . spune:

    Este vorba de părinte numărul 2. Părinte numărul 1 este întotdeauna părintele care alăptează. Autoritățile să ne spună câte rețele de traficanți de astfel de substanțe au destructurat luna asta si câți dealeri au arestat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90