New Profesional Consult 930 x 122

bataie

Șocant! Un profesor s-a dus acasă la un elev de-al său și l-a bătut cu cureaua

Întâmplare de-a dreptul șocantă! Un profesor s-a dus acasă la un elev de-al său și l-a bătut cu cureaua. Totul ar fi pornit după ce minorul, în vârstă de 11 ani, i-ar fi făcut dascălului o caricatură, scriu jurnaliștii de la bzi.ro

Citiți și: Elev anchetat pentru fapte incredibile! Acuzații foarte grave

Profesorul preda Tehnologia Informației (T.I.C) la Școala Gimnazială Țuțora din județul Iași, mai notează sursa citată.

Acesta s-ar fi dus acasă la elev după ce asistentul maternal în grija căruia se afla copilul a fost contactat de diriginte, care i-a spus să-l primească în vizită pe dascăl. Ceea ce trebuia să fie o discuție profesor-elev s-a transformat într-o scenă halucinantă.

Citiți și: Exclusiv. Evenimente grave la un club vedetă din Centrul Piteștiului, azi noapte!

Profesorul a fost primit în casă, însă s-a năpustit direct asupra copilului, lovindu-l cu cureaua, scrie bzi.ro

De față cu mine a scos cureaua de la pantaloni și a început să îl lovească”, a declarat pentru sursa citată asistentul maternal care îl are în grijă pe copil.

După cele întâmplate, bărbatul i-ar fi propus femeii meditații pentru băiat. Ulterior, aceasta a anunțat asistența socială, primarul și poliția.

Femeia ar fi fost chiar chemată la școală și convinsă să-și retragă plângerea, a declarat reporterilor bzi.ro. primarul localității.

Profesorul în cauză a demisionat după scandal.

Citește subiectul pe larg pe bzi.ro

Foto principal: descriptiv/ Sursă: observatornews.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3