930×122 CAPRA 5

crucea_rosie2

20 de familii din Pitesti primesc ajutoare de la Crucea Rosie

Pitesti. 29 octombrie 2009. Crucea Rosie.
Alimentele si bunurile pe care sute de pitesteni le-au donat prin Crucea Rosie Arges, in cadrul programului „Banca de Alimente”, vor ajunge astazi la 20 de familii nevoiase din Pitesti. Astazi, a inceput distributia acestor ajutoare. Proiectul Banca de Alimente presupune colectarea de alimente neperisabile in depozitele Crucii Rosii prin donatii ori sponsorizari, stocarea si distribuirea acestora catre persoanele nevoiease din tara, fiind implementat in 13 localitati: Arad, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu si Suceava. De la inceperea acestui program si pana in prezent, in orasul Pitesti, sute de persoane generoase au raspuns initiativei cumparand si donand alimente.
Astazi, voluntarii Crucii Rosii Romane, Filiala Arges, au plecat cu aceste pachete la beneficiari. Distributia alimentelor se face pe baza anchetelor sociale efectuate de catre filiala de Cruce Rosie.

crucea_rosie1

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA