Donaris 930 x 122

    proteste-guvern

    34.000 de bugetari, in greva pe 27 septembrie

    Liderul funcţionarilor publici a anunţat, marţi, că circa 34.000 de sindicalişti vor intra în grevă generală pe 27 septembrie pe termen nelimitat. Şi sindicaliştii din CNSLR Frăţia vor organiza în 22 septembrie un miting şi un marş de protest,în Capitală, la care ar urma să participe circa 20.000 de bugetari.

    34.000 de sindicalişti din 350 de instituţii publice vor intra în grevă generală pe 27 septembrie, a mai spus oficialul. Va fi blocată activitatea în Garda Financiară, Inspecţia Muncii, Protecţia Consumatorului, Ministerul de Externe, Ministerul Transporturilor şi alte administraţii publice locale sau centrale sindicalizate.
    Şi sindicaliştii din CNSLR Frăţia vor organiza în 22 septembrie un miting şi un marş de protest, până la Piaţa Victoriei, în Capitală, la care ar urma să participe circa 20.000 de bugetari, a anunţat, luni, liderul confederaţiei, Marius Petcu. Acţiunile vizează măsurile de austeritate ale Guvernului şi în special scăderile salariale.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90