NOR CURIER 930X122

vacanta_elevi

A venit vacanta!

Pitesti. 03 aprilie 2010.
Peste trei milioane de elevi din toata tara sunt de sambata in vacanta de primavara. Este ultima saptamana de vacanta din acest semestru. Cand se vor intoarce la scoala, elevii din ultimul an de liceu intra in febra bacalaureatului, iar pe cei din clasa a VIII-a ii asteapta admiterea la liceu. Minivacanta de Paste se va incheia pe data de 11 aprilie.
Acesta ultima parte a semestrului ar putea fi insa pusa sub semnul intrebarii de catre sindicatele profesorilor. Federatiile au decis ca 22 aprilie sa fie zi de protest national, cu oprirea lucrului in scoli. Ei ameninta ca daca nu se vor gasi solutii la problemele salariale, la inceputul lunii iunie ar putea fi declansata greva generala pe termen nelimitat, care va duce la blocarea anul scolar.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90