930 x122 grota rece

castelul fermecat

ACUZAȚII GRAVE LA CREȘA CASTELUL FERMECAT. “VĂ BATEȚI JOC DE SUFLETUL UNUI COPIL!”

Acuzații grave la creșa Castelul Fermecat. “Vă bateți joc de sufletul unui copil!” “Mămici din Pitești și din județul Argeș” este un grup creat pe o rețea de socializare în care mame de copii cu vârste mici împărtășesc informații și experiențe. Unele plăcute, altele, din contră, revoltătoare.

Citiți și: Oficial. Când încep înscrierile la creșă și grădiniță

Recent, o mămică al cărei băiețel este înscris la creșa din cadrul grădiniței cu program prelungit “Castelul Fermecat” din zona de nord a Piteștiului, creșă administrată de Primărie, a adus acuzații grave, pe care municipalitatea este obligată să le ancheteze. Mămica a dat publicității și două fotografii pentru a dovedi că situația descrisă de ea este cât se poate de reală.

“Mămici care aveți copiii la “Castelul Fermecat” de pe strada Negru Vodă, vreau să vă spun ce am pățit noi cu băiatul.

Citiți și: Breaking. Toată România stă cu sufletul la gură! Ce s-a întâmplat cu copilul dispărut

Era la creșă, tot timpul agitat, plângea mereu când îl luam de acolo, până ieri (n.r. – 14 noiembrie 2018), când l-am găsit într-o stare… (…) Avea niște semne pe față! I-am arătat doamnei și îmi zice că nu are nimic.

În fine, îmi iau copilul și plec cu el, pentru că plângea foarte rău (pot confirma părinții care așteptau să-și ia copiii acasă). Am ajuns acasă tot țipând cu el, îl dezbrac să văd ce are și am găsit niște urme pe gât. Ori a căzut din pătuț ori l-au bruscat ele (n.r. – îngrijitoarele)!

Am sunat înapoi. Bineînțeles că îngrijitoarea a negat totul!

Am fost cu băiatul la Urgențe, pentru că nu știam cât de tare era lovit la cap. Avea un cucui mare și îmi era teamă să nu pățească altceva.

Știu că băiatul meu este mai agitat, dar trebuia să-mi zică să-l iau de acolo dacă nu se puteau descurca cu el. L-am dus la creșa asta pentru că era foarte lăudată de multe mămici”, scrie mămica revoltată.

Precizând că nu ar fi pentru prima dată când îngrijitoarele de la creșa “Castelul Fermecat” ar avea un comportament total nepotrivit, mămica adresează și un mesaj public pentru îngrijitoare, dar și pentru celelalte mame care au copiii înscriși la această creșă a municipalității Pitești: “Am fost martoră într-o dimineață la o scenă când copilul s-a înecat. L-au zguduit bine și strigau la el de ce face așa…

Scriu aici, pe grup, știind că sunt multe îngrijitoare de la creșe care cred că, dacă copilul nu poate vorbi, pot ele să facă ce vor. Ei, doamnelor, să vă spun eu că nu aveți dreptul să vă bateți joc de sufletul unui copil de 2 ani!!!

V-am spus aici ce a pățit copilul meu în speranța că mamele care au copiii la această creșă să fie atente la comportamentul lor și să nu își lase copiii pe mâna unor astfel de ,,femei”!!!”

Cerem Consiliului Local Pitești, directorului executiv al Direcției de Asistență Socială a municipiului Pitești, Sorin Iancu (foto), și conducerii Centrului de Îngrijire și Educație Timpurie – Creșe Pitești să se autosesizeze și să declanșeze de urgență o anchetă. Așteptăm și un punct de vedere oficial pe adresa redacției noastre, redactia@epitesti.ro(Sursă foto copil: Facebook “Mămici din Pitești și din județul Argeș”)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA